Kezdőlap Régió A STRABAG -MML kivitelezésében készül a Kecskeméti Főiskola új oktatási épülete

A STRABAG -MML kivitelezésében készül a Kecskeméti Főiskola új oktatási épülete

A STRABAG -MML Kft. a STRABAG Építő Zrt-ből történt kiválással jött létre 2007-ben, s azóta magas- és mérnöki mélyépítési létesítmények teljes körű megvalósításával foglalkozik. A Dél-Alföld Területi Igazgatóság működési körzete Bács, Békés és Csongrád megye, ahol a magasan kvalifikált műszaki-gazdasági kollektíva, valamint szakképzett fizikai állomány kitűnő színvonalon végzi tevékenységét. A megyénkben is számtalan kiváló referencia bizonyítja a cég munkáját, s a legutóbb elnyert projektjüknél – a Kecskeméti Főiskola járműipari tanszéke oktatási épületének bővítésénél – is már javában zajlanak a munkálatok. A legmagasabb szintű szakmai kompetencia, a jövőorientált, innovatív know-how és a kiemelkedő belső infrastruktúra teszik lehetővé a cég számára, hogy megbízóik igényeit biztosan, gazdaságosan, gyorsan és rugalmasan teljesítsék.

A STRABAG Európa legnagyobb építőipari vállalkozásai közé tartozik, s szinte nincs olyan ország a kontinensen, ahol ne lenne jelen. Magyarországon ennek a konszernek vagyunk a tagjai, s régió szerint felosztva látjuk el a feladatunkat – nyilatkozta Novkov Zlátó főépítésvezető.
A vállalkozói gondolkodásunk a hazai és a nemzetközi piacok szükségleteihez igazodik, a STRABAG tevékenységi köre olyan sokoldalú, mint a kihívások, amelyeket elénk állítanak.
A Dél-Alföld Területi Igazgatóságunk évente mintegy 3,5-4 milliárd forintos árbevételt produkál.
Bács-Kiskun megyei referenciáink közül megemlíteném, hogy Tiszakécskén egy cég számára építettünk csarnokot, Szabadszálláson egy feldolgozó üzemet adtunk át, Soltvadkerten az iskola bővítésének munkálatait láttuk el, Baján bölcsődét hoztunk létre, míg Kecskeméten a Tudósház kivitelezése fűződik a cégünk nevéhez. Büszkék vagyunk az eddigi munkáinkra, valamint arra, hogy jó csapatot alkotunk a kollégáinkkal.
A jelenlegi munkánk során a Kecskeméti Főiskola járműipari tanszéke oktatási épületének bővítését végezzük. A készülő objektum részben alápincézett, egyemeletes épület, amelynek a hasznos alapterülete mintegy 2500 négyzetméter, s szervesen kapcsolódik a már meglévő épülethez. A földszinten járművizsgáló műhelyek, laborok kerülnek kialakításra, míg az emeleten oktatói, hallgatói irodák, helyiségek kivitelezése történik. A mintegy 500 millió forintból megvalósuló létesítményt várhatóan az ősz folyamán adjuk át a megbízóink számára.
A munkáink utógondozására is nagy figyelmet fordítunk, mert rendkívül fontos szempont cégünknél, hogy a megrendelőink legnagyobb mértékű megelégedésére dolgozzunk. A cégünk komoly létszámot alkotó saját dolgozóval rendelkezik, de minden munkánknál jelentős helyi alvállalkozói kört is foglalkoztatunk, valamint a már régóta bevált, stabil vállalkozói körünket pedig viszünk magunkkal a következő projektekhez.

STRABAG MML Kft.
Cím: Szeged, Fonógyári út 1.
Honlap: http://www.strabag.hu
Tel.: +36 ( 62 ) 479-106