Kezdőlap Régió SZP KISKUN

SZP KISKUN

Cégbemutató
SZP. Kiskun Szolgáltató Kft.
A szabadszállási édesipari üzemükben az 1990. májusi műszaki átadást követően folyamatosan történik a gömbrágó –zárt technológia szerinti- gyártás és forgalmazása.
Az első időszakban, mint Csemege Édesipari Vállalat Csemege Édesipari Gyárának telephelye, a privatizációt követően pedig különböző Kft.-k üzemeltetik az üzemet. Személyesen közreműködtem az üzem kialakításában, megvalósításában és működtetésében. 1989-től mint műszaki ellenőr, a beindulást követően mint műszaki vezető később mint üzemvezető, 1993. őszétől mint társ ügyvezető.
1995-ben alakult meg családi vállalkozásunk, és 1996-tól átvette a rágó gyártását. A kereskedelmi tevékenységgel kezdettől fogva a nagy partner a Csemege Édesipari Gyár, illetve a privatizációt követően a Stollwerek Budapest Kft, 2002- től pedig a Bonbonetti Choco Kft. foglalkozik. 1994- ben kikísérleteztük és sztenderd termékké tettük a gyümölcsös ízű és alakú rágógumit.
A családi tulajdonú vállalkozásunknak kezdettől fogva ügyvezető igazgatója vagyok. Üzemünkben adottak az épület gépészeti , és technológiai feltételek a gömb és gyümölcs alakú rágó gyártásához, melyet folyamatosan végzünk. Éves rágó termelésünk 900 és 1300 to/év között változik, melynek 60%-a exportra, 40% -a belföldi piacokra kerül. Termelési kapacitásunkat döntő többségben a Bonbonetti Choco Kft. köti le, kisebb megrendelőknek- autómatások, jégkrém gyártók- közvetlenül is értékesítünk terméket.
Természetesen rendelkezünk kiépített HACCP Minőségbiztosítási és ISO 9001- 2001. Minőségirányítási és Ellenőrzési rendszerrel.
Termelési tevékenységünkhöz személyi és tárgyi feltételekkel rendelkezünk.
Az értékesítés is megoldottnak látszik, hisz a Bonbonetti Choco Kft- vel több évre szóló együttműködési megállapodásunk van érvényben. Kiemelt feladatunknak tartjuk a városban a foglalkoztatást (átlagos foglalkoztatási létszám 50 fő), valamint a mai kor követelményének megfelelően hatékony termelés biztosítását (előre haladott állapotban van a cukormentes rágó gyártás beindítása). A folyamatosan növekvő piaci igények kielégítése érdekében korszerűsítjük az épületgépészeti és technológiai, valamint technikai gépparkunkat. A személyi feltételeinket szakmaszervezéssel és különböző szaktanfolyami képzésekkel tesszük napra késszé.
Elérhetőségeink:
Telephely (székhely):
6080, Szabadszállás, Vadvirág u. 2.
Pf.: 26
Tel/fax:76/353-848