Kezdőlap Régió BORHÁZ SZÉPE

BORHÁZ SZÉPE

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Engedje meg, hogy tisztelettel és szeretettel meginvitáljuk augusztus 10-én a Birkás Bor-,és Pálinkaházba Izsák- Kurjantópusztára, ahol első alkalommal
megválasztjuk a Birkás Borház Szépét.

A Birkás Borház régi álma valósul meg a Sugarbird Fashion közreműködésével. Célunk, hogy megtaláljuk a Hölgyet, aki méltóképpen képviseli az újonnan nyílt Izsák-Kurjantópusztai Borházat annak borait és gondolatiságát két éven keresztül.

Az augusztus 10-i délután kezdődő programon a csodaszép hölgyek mellett helyet kapnak a Borház legjobb borai és azokból készült koktélkülönlegességek. Emellett táncbemutatóval és neves fellépőkkel találkozhatnak a Borházba ellátogatók. A rendezvényen kiemelt szerepet szánunk a sajtó és a vendéglátás szereplőinek, szeretnénk, ha jobban meg tudnák ismerni a Borház borait és természetesen magát a Borház Szépét.

A program délután 15-kor veszi kezdetét a Birkás Borház 14-kor buszt indít Kecskemétről a volt Domus Parkolójából (Vanity Cafféval szemben), visszaindulás 21-órakor Izsák- Kurjantópusztáról Kecskemétre. Minden vendégünket egy pohár Birkás Borral vagy Birkás Borkoktéllal köszöntjük!

Kérünk minden érdeklődőt, hogy amennyiben részt szeretne venni az eseményen úgy augusztus 8-ig jelezzen vissza név, telefon, és e-mail elérhetőséggel, illetve, hogy igényt tart-e a buszos utazásra. Minden résztvevőnek egy Birkás Bor csomaggal kedveskedünk.

Mellékelve küldjük az I. Borház Szépe választás pontos programját.
Várjuk válaszát.
Borbaráti üdvözlettel:

Birkás Zoltán
Borász, Kereskedelmi menedzser/Commercial manager
Mobil:+36-20/317-6059
[email protected] www.birkasborhaz.hu
Birkás Pincészet/Birkas Winery LTD. – Hungary,
Számlázási cím: 6070 Izsák, Kecskeméti út 25.
Telephely: Izsák – Kurjantópuszta (52.-es főút mellett, 34.km kőnél)
Izsák – Szabadszállási elágazás
„Keresse a kéttornyos épületet-
A mindennapok bora egy nem mindennapi helyszínen”