Kezdőlap Régió INVITEL

INVITEL

Megújult az Invitel honlapja

Ügyfélbarát funkciók, megoldásközpontúság, áttekinthetőbb struktúra és webshop

· Az Invitel a teljes megújulás útjára lépett: a szolgáltatások modernizációja, valamint a termékpaletta átalakítása után teljesen megújult a cég honlapja is. A lakossági és üzleti ügyfeleket tartalmilag és formailag is átalakult online felület várja.

· Az Invitel a lakossági piacokon az otthoni szórakoztatást helyezi új szolgáltatásai középpontjába, miközben üzleti ügyfelei számára a megoldás-központúság elvét követve, még tovább bővítette info- és telekommunikációs szolgáltatásainak körét. A cég szeretné valóban magas szintű élménnyé tenni az otthoni televíziózást és internetezést, emellett pénzt és energiát megkímélve egy kézből nyújtani a lehető legtöbb üzleti megoldást.

Budaörs, 2012. július 26. – Az elmúlt hónapok fejlesztéseinek eredményeképpen az Invitel megújította szolgáltatás portfólióját a lakossági piacokon és az üzleti divízióban is. Míg az előbbinél az otthoni szórakoztatás került a középpontba – elsősorban az internetet, optikai hálózatot és a televíziót érintő fejlesztéseknek köszönhetően – az utóbbinál az előfizethető informatikai szolgáltatások (ICT) köre bővült jelentősen. A megújulás egyben az Invitel honlapjának teljes átalakulását is jelentette. Az oldalra látogatók egy dinamikus, ügyfélcentrikus és izgalmas oldalt találnak, ahol felhasználóbarát tartalom, letisztult struktúra teszi kényelmesebbé, könnyebbé a vállalat szolgáltatásainak megismerését, összehasonlítását és megrendelését.

Áttekinthetőbb, összehasonlíthatóbb, izgalmasabb

Az új oldalon több az ügyfélbarát információ, gyorsabb az ügyintézés és a lakossági ügyfelek már egy sokoldalú webshopot is használhatnak. Ezentúl könnyebben megtudhatják az érdeklődők például azt is, hogy lakóhelyükön milyen Invitel szolgáltatáshoz juthatnak hozzá, és ezt akár online is megrendelhetik a megújult ügyfélszolgálati felületen.

Informatikáról az üzlet nyelvén

Az üzleti ügyfeleknek szóló oldalak megújításakor fontos szempont volt az is, hogy a cég által kínált informatikai szolgáltatásokat közérthetően, az üzleti döntéshozók számára is világos, letisztult formában mutassák be. Az Invitel nem titkolt célja, hogy az előfizethető informatikai megoldások hazai terjesztésében élen járjon, ehhez pedig az is kell, hogy ne csak az informatikusok, de a vállalatok üzleti vezetői is jobban megértsék kinek, miért érheti meg egy-egy informatikai szolgáltatás igénybevétele.

Élménysebesség.hu

A vállalat mind a lakossági, mind az üzleti divíziókban folytatni fogja fejlesztéseit. A jövőben még tovább bővíti optikai hálózatát, fejleszti televízió- és internet szolgáltatásait, hogy az otthoni szórakozás a lehető legjobb élményt nyújtsa az ügyfeleknek. Az Invitel optikai fejlesztéseiről bővebb információ a www.elmenysebesseg.hu oldalon található, ahol az érdeklődők tájékozódhatnak a folyamatban lévő fejlesztésekről és azt is megtudhatják, miért tekintik a ma elérhető legkorszerűbb adatátviteli technológiának az optikai hálózatot.

Az Invitelről

Az Invitel Magyarország egyik vezető tele- és infokommunikációs szolgáltatója. A vállalati piacon több mint 20 ezer elégedett üzleti ügyfelet lát el széles körű, egyedi média-, tele- és infokommunikációs szolgáltatásokkal, míg a lakossági és kisüzleti szegmensben 750 ezer előfizetést tudhat magáénak a digitális televízió-, az internet-, a mobilinternet- és a hangszolgáltatások piacán. Nagykereskedelmi partnereinek száma meghaladja a 250-et. Telepontjaiban országszerte 27 helyszínen áll személyesen a lakossági ügyfelek rendelkezésére, az üzleti partnerek munkáját pedig felkészült ügyfélmenedzserek segítik folyamatos kapcsolattartással. A kifogástalan minőségű szolgáltatás és a maximális ügyfélelégedettség biztosítása érdekében az Invitel jelenleg közel 1200 munkatársat foglalkoztat, központi irodája Budaörsön található.