Kezdőlap Régió MEDITERRÁN

MEDITERRÁN

Viharok és jégverés okozza az épületkárok harmadát

Viharkárok enyhítésében segít a Mediterrán cég

Munkatársai kezdeményezésére a bólyi székhelyű Mediterrán Magyarország Betoncserép Gyártó Kft. jelentős mértékű segítséget ajánl mindazoknak, akiknél az épület tetőszerkezetét megrongálták az elmúlt napok viharai.

A hosszantartó kánikula után az elmúlt napok időjárására a frontok jellemzők, szélsőséges hőingadozástól, heves viharoktól és zivataroktól szenved az ország nagy része. A viharos széllökések és a jégverések jelentős károkat okoztak mind az épített, mind a természeti környezetben, a rendkívüli időjárás pusztításainak felmérése és nyomainak eltakarítása több megyében is folyamatosan zajlik.

A tetőcserép-gyártási piacon egyre nagyobb részesedéssel bíró, technológiai piacvezetőnek számító, 100%-ban magyar, családi tulajdonban lévő cég magánszemélyek, intézmények és önkormányzatok részére egyaránt felajánlja tetőcserép vásárlásakor azt az árkedvezményt, amit eddig csak a nagyberuházások kaptak meg.
A [email protected] e-mailcímen lehet kérni az ingyenes felmérést és tanácsadást, az építőipari nagyvállalat szakmai csapata minden esetben a helyszínen történő konzultálással, kedvezményes árajánlatadással igyekszik hozzájárulni a családok, közösségek és intézményi fenntartók ezen rendkívüli kiadásainak csökkentéséhez.

Gódi Attila ügyvezető elmondta, hogy – a biztosítókhoz beérkezett bejelentések alapján – a lakás- és épületkárok több mint harmadát még mindig a viharok, a villámcsapások és a jégverések okozzák. Az éves kárbejelentéseknek pedig összesen több mint 40 százaléka köszönhető az időjárásnak. „Munkatársaimmal mindig is aktívan, átgondoltan és valóban hatékony segítséget nyújtva dolgoztunk azon, hogy akiknél ilyen váratlan sorscsapás történik, azok a lehető leggyorsabban és legkisebb ráfordítással tehessék rendbe otthonaikat, épületeiket. Ezért ajánljuk fel most ezt a jelentős árkedvezményt, mely minden termékünkre vonatkozik.”

A Mediterrán Magyarország Betoncserép Gyártó Kft. két évvel ezelőtt, az észak-borsodi, jégverés által sújtotta Bánréve lakóinak adományozott nagymennyiségű tetőcserepet a Magyar Vöröskereszt támogatásával, – az akkori akció is egy egyedülálló jótékonysági összefogás eredményeként jött létre a dél-baranyai cég aktív szervezésében.

Cégbemutató:

Az elmúlt évek sikeres fejlesztései révén a cég rendelkezik Közép-Európa legmodernebb betoncserép-gyáraival. A folyamatos fejlesztések eredményeképp a piaci részarányuk évről-évre növekszik, a legmodernebb technológiával előállított cserepeik Közép-Európában és hazánkban is a piac közel 40%-át teszik ki, az éves árbevétel meghaladja a 6 milliárd forintot. A három gyárban, napjainkig mintegy 200 millió db betoncserép készült, évente több mint 30 millió db betoncserepet értékesítenek, melyekre 30 év garanciát biztosítanak vásárlóiknak.
Az alapcserép-gyártásban technológiai piacvezetővé váltak, a fél- és szellőzőcserép-gyártásban pedig a közelmúltban növelték kapacitásaikat egy közel 300 millió forintos automatizált gépsor üzembe állításával.

A Mediterrán tavaly év végén felavatott 1,5 milliárdos üzeme 440 milliós uniós támogatással épült 3.500 m2-en. Az új gyár amellett, hogy – a tervek szerint – a kelet-európai régió leghatékonyabb üzeme lesz, a tömegtermelés mellet az egyedi vevői igényeknek megfelelő kisszériás kiszolgálására is alkalmas lesz. A cég évente átlagosan 500 millió forintot fordít fejlesztésekre.

A környező országok piacain a társaság jelenléte fokozatosan erősödik, immár 8 országban vannak jelen termékeikkel.

A Mediterrán Magyarország Betoncserép Gyártó Kft. 2010-ben és 2011-ben is megkapta a Business SUPERBRAND-elismerést.