Kezdőlap Régió Újabb 100 milliós forrást teremthet a Kismama Karrier Központ a vállalkozások számára

Újabb 100 milliós forrást teremthet a Kismama Karrier Központ a vállalkozások számára

Újabb 100 milliós forrást teremthet a Kismama Karrier Központ a vállalkozások számára
2012. július 5.

A cégek, vállalkozások számára többnyire gondot jelent a Gyes-ről, GYED-ről visszatérő munkavállalók foglalkoztatása. Vagy már időközben betöltötték a helyét, vagy a munkakör szűnt meg. Sok cég a kisgyerekesekkel járó esetleges problémákat sem szívesen vállalja fel. Mit tehet akkor a vezető, hogy a cég is jól járjon, ha a munkába visszatérő kismamát foglalkoztat?
A Kismama Karrier Központ erre a problémára tud olyan megoldást, amely nemcsak a munkavállaló, de a munkáltató számára is rendkívül előnyös, sőt, jelentős anyagi hasznot ígér.
A közeljövőben ugyanis olyan ingyenes pályázatíró és foglakoztatási referens képzéseket indít a munkapiacra visszatérő kismamák számára, amely végzettség birtokában a kismama hiánypótló feladatot tud majd ellátni volt vagy leendő cégénél.
A képzés végére, a leendő munkavállalók képessé válnak arra, hogy a kis- és középvállalkozások részére olyan pályázatot írjanak, amelyek egy-egy cég számára akár 10 milliós forrást is jelenthetnek. Sőt, a pályázatok megnyerése után a megvalósítás és az elszámolás sem jelent többlet terhet, mert a karrier központ projektmenedzsment képzést is biztosít a pályázatíróknak.
A Kismama Karrier Központ ezért olyan cégeknek jelentkezését várja, amelyeknek a közeljövőben tér vissza a munkavállalója GYES-ről, vagy a további HR tervében pillanatnyilag GYES-en lévő munkavállaló foglalkoztatása szerepel.
A „Foglalkoztatási és pályázati referens” elnevezésű akkreditált képzés ingyenes a GYES, GYED, GYET alatt lévő és annak lejárta után egy éven belüli elhelyezkedni kívánó munkavállalók számára.

Információ és kapcsolatfelvétel:
Tel: 76/505-988, E-mail: [email protected]