Kezdőlap Régió INVITEL

INVITEL

A gyakorlott fesztiválozók biztosan az Invitel sátra mellé költöznek majd: Silent Disco a SZIN-en
A nyár egyik legőrültebb és leghalkabb buliján az Invitel

• Idén újra Silent Disco a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN). Az Invitel jóvoltából a nyár egyik utolsó nagy zenei fesztiválján az egyik legfurcsább és legérdesebb hely valószínűleg a Silent Party Stage lesz.

• A vállalat a szolgáltatásaiban is gondolt a fiatalokra: a SZIN-en mutatja be az Invitel új internet csomagját, amelyben a diákok havidíjmentesen juthatnak mobilinternethez.

Budaörs, 2012. augusztus 21. – A SZIN-en a bulizóknak nem mindennapi élményben lesz részük a Silent Party Stag-en. A világban egyre hódító egyik legújabb őrletet az Invitel hozza el a fesztiválozóknak. A vállalat megújulásának egyik újabb jeleként is értékelhető, hogy az Invitel egy ilyen szokatlanul modern eseményt támogat. A fellépőket csak a sátorban szórakozók hallják, ugyanis odabent mindenki fejhallgatóval a fején tombolhat a különböző stílusú zenékre. Tehát érdemes lesz az Invitel Silent Party Stage közelben felverni a sátrat, ha valaki aludni is szeretne a SZIN-en.

Honnan ered a Silent Disco?
Olyan bulival, ahol az emberek fejhallgatót hordtak, először egy finn science fiction filmben, Az Idő rózsái-ban találkozhatott a közönség 1969-ben. Az akkor még futurisztikusnak tartott ötlet mára már valósággá vált. A 90-es évektől kezdett el terjedni, főleg a különböző fesztiválok csendrendeletei és a hangszennyezés miatt, de igazi felfutása az utóbbi években indult meg. Azóta pedig egyre népszerűbbé váltak a vezeték nélküli fejhallgatós bulik, idén pedig az Invitellel próbálhatják ki mindezt a SZIN-esek.

A wifi vadászat vége: 0 forintos diák mobilinternet csomag
A Silent Party Stage talán az év egyik legérdekesebb és leghalkabb bulija, de nemcsak ezért érdemes megnézni. Az Invitel a bulizás mellett szeretné emlékezetessé tenni a tanévkezdést is. A vállalat itt mutatja be új diákinternet csomagját, amelyben havidíj mentesen juthatnak mobilinternethez a hallgatók. Ma már minden az internethez kötődik a felsőoktatásban, ehhez nyújt megoldást az Invitel ezzel a csomaggal. Az ajánlattal kifejezetten az egyetemistákat és főiskolásokat célozza a vállalat és természetesen a szülőket is, akik számára nagy segítséget jelenthet, hogy nem kell külön internetre is költeni a tanuló gyermeknek. Az ajánlatnak köszönhetően vége a kényelmetlen ingyen-wifi vadászatnak, hiszen az 5 Mbit/s ADSL internet mellé járó havidíj-mentes mobilinternet bárhol, bármikor biztosítja a világháló elérését a fiataloknak.

Az Invitelről
Az Invitel Magyarország egyik vezető tele- és infokommunikációs szolgáltatója. A vállalati piacon 14 ezer elégedett üzleti ügyfelet lát el széles körű, egyedi média-, tele- és infokommunikációs szolgáltatásokkal, míg a lakossági és kisüzleti szegmensben 750 ezer előfizetést tudhat magáénak a digitális televízió-, az internet-, a mobilinternet- és a hangszolgáltatások piacán. Nagykereskedelmi partnereinek száma meghaladja a 250-et. Telepontjaiban országszerte 27 helyszínen áll személyesen a lakossági ügyfelek rendelkezésére, az üzleti partnerek munkáját pedig felkészült ügyfélmenedzserek segítik folyamatos kapcsolattartással. A kifogástalan minőségű szolgáltatás és a maximális ügyfélelégedettség biztosítása érdekében az Invitel jelenleg közel 1200 munkatársat foglalkoztat, központi irodája Budaörsön található.
További információ: www.invitel.hu