Kezdőlap Régió PILZE -NAGY KFT.

PILZE -NAGY KFT.

Az európai színtér után a hazai piacon is vezető szerepre készülnek

A 20 éves fennállását a közelmúltban megünneplő Pilze-Nagy Kft. a beruházásainak köszönhetően dinamikusan fejlődik, s továbbra is vezető szerepet tölt be az európai laskagomba termesztésben. A vállalkozás több évtizede tartó töretlen sikereit számtalan kitüntetéssel, kiállításon kapott díjjal, miniszteri nagydíjjal, valamint életmű nagydíjjal is elismerték már. A jövőt illetően biztató, hogy a cég stabilitása olyan alapot jelent, amire ezentúl is biztonsággal lehet építeni, mert az a magas színvonal és tettvágy, ami eddig megvolt a Pilze-Nagy Kft. életében, az továbbra is megmaradt.

Két évtized távlatából visszatekintve jó döntésként értékelem, hogy már az induláskor a nyugati piac felé orientálódtunk, s mivel gyorsan megszoktuk a konkurenciaharcot, és a piac által diktált szakmai, minőségi követelményeket, rögtön az elején ugrásszerű fejlődés következett be a cég életében – nyilatkozta Nagy László ügyvezető igazgató.
A megnövekedett piaci igények kiszolgálása érdekében, jelenleg is fejlesztést hajtunk végre telephelyeinken, így Lajosmizsén újabb 5500 négyzetméter termőterületet hoztunk létre, a központi telepen pedig az év második felében végzünk korszerűsítést. Elsősorban a csomagoláson igyekszünk majd változtatni – még jobb minőségű vákuumcsomagolást alkalmazva –, hogy még tovább eltartható legyen az általunk készített termék.
Bízom abban, hogy hamarosan egy felfelé ívelő gazdasági periódusba kerülünk, mivel az egészséges életmód igénye egyre jobban megfogalmazódik az emberekben, ehhez pedig olyan termékek fogyasztása szükséges, mint amivel mi is rendelkezünk. A társaságunk hosszú távú céljai közül az a legfontosabb, hogy a hazai piacon, valamint Közép- Kelet-Európában is értékesítsük termékeinket, s a térség vezető kereskedelmi cégévé váljunk.
Legfontosabb alapelvünk a piaci igények maximális kiszolgálása, valamint környezetbarát technológiát alkalmazva, vegyszermentes termékek előállítása.

Pilze-Nagy Kft.
6000 Kecskemét, Talfája 50.
Tel.: 76/502-03o
Fax: 76/502-034
E-mail: [email protected]
Internet: www.pleurotus.hu