Kezdőlap Régió SZABADSZÁLLÁS ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET

SZABADSZÁLLÁS ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET

Egy éve az elégedett ügyfelek szolgálatában

Egy esztendő távlatából visszatekintve kijelenthető, hogy beváltotta a hozzá fűzött reményeket a tavaly nyáron megnyitott Szabadszállás és Vidéke Takarékszövetkezet kecskeméti kirendeltsége. A pénzintézet helyi irodája hamar népszerűvé vált az ügyfelek körében, mivel korszerű pénzügyi szolgáltatásokkal állt a rendelkezésükre, s a precíz, gyors, szakértelemmel elvégzett ügyintézés miatt nem kellett sokáig várniuk a betérő partnereknek.

Sikeresnek bizonyult a pénzintézet egyik kiemelt ajánlata, – melyet a devizahitel tartozásukat forintalapú hitellel átváltani szándékozó ügyfelek számára kínáltak–, mert sokan éltek a felkínált lehetőséggel. A vállalkozók legtöbb esetben az agrárszektor finanszírozásának támogatására kidolgozott terméket, az Agrár Széchenyi Kártya folyószámla – hitelt igényelték. A széf – szolgáltatást nem csak a számlavezető ügyfelek vették igénybe, hanem magánszemélyek és vállalkozások egyaránt nyitottak trezort a kirendeltségen.
A Szabadszállás és Vidéke Takarékszövetkezet – hasonlóan a nagy bankokhoz, pénzintézetekhez – továbbra is minden kirendeltségén teljes körű szolgáltatást nyújt az ügyfelei számára.

Szabadszállás és Vidéke Takarékszövetkezet
Kecskemét, Dobó krt. 12.
Telefon/fax: 76-328-883