Kezdőlap Régió Szögi István

Szögi István

Szakmailag és emberileg is példát mutat a jövő generációjának

Szögi István 4 évtizede tevékenykedik szeretett hivatásában, s éppen 20 éve specializálta vállalkozását az ekék készítésére. Számtalan referencia bizonyítja, hogy kiváló minőségű munkát végez a cég, s az általuk gyártott termék, a „csólyosi eke” jó híre túllépte már az ország határait is.
Megrendelőik a precíz, lelkiismeretesen dolgozó partnereik között említik a vállalkozást, s a cég neve mára egyet jelent a minőséggel, megbízhatósággal.
A vállalkozó kiváló szakmai munkája elismeréséül már a bábolnai kiállítás különdíját is átvehette, de leginkább arra büszke, hogy eddig mindig elégedettek voltak megrendelőik az elkészített munkájukkal.
Szögi István évtizedek óta köztiszteletnek örvend Csólyospáloson, s nemcsak azért, mert megbecsüli dolgozóit, és lokálpatriótaként segíti a települést, hanem szakmailag és emberileg is példát mutat a jövő generációjának.

A 90-es évek elején, amikor a gazdák visszakapták a birtokaikat, nem volt mivel művelniük a földjeiket, ezért szükség lett a mezőgazdasági gépekre. Miután rájöttünk az ekekészítés titkára, erre a területre specializáltuk magunkat, és „Cs Univerzál” néven hoztunk forgalomba az ekéinket.
Minden megrendelő esetében maximálisan figyelembe vesszük az egyedi igényt – milyen traktorral dolgozik, milyen a föld minősége – így teljes mértékig azt kapja a kedves ügyfél, amit elvár. A legtöbb esetben magunk szállítjuk házhoz az elkészített ekét, segítünk a beállításban, s miután sor került a próbaüzemre, csak utána kell az ügyfélnek rendeznie a számlát. Gyakorlatilag örökös garanciát adunk az általunk kivitelezett termékekre, s örülök annak, hogy eddig még sehol nem volt gond velük, az ügyfeleink mindig elégedetten fogadták az átadott ekéket. Továbbra is szeretnénk teljes mértékben megfelelni minden partnerünknek, s ennek érdekében folyamatosan újítunk, fejlesztjük a vállalkozást és törekszünk arra, hogy még jobb minőségű terméket állítsunk elő.
Érdekességként említem meg, hogy nézőként részt vettem már olyan szántóversenyen, ahol mind a 23 induló az általunk készített ekével állt a rajthoz. Sok szántóversenyt nyertek már az ekéinkkel a partnereink, s akad olyan település a megyében, ahol szinte csak a „csólyosi ekét” használják a gazdák.

Szögi István
Csólyospálos, Barátság u. 1.
Tel/fax: 77/486-231
06-20-434-36-69
E-mail:[email protected]