Kezdőlap Régió ALFÖLDI RÉGIÓ MAGAZIN KFT.

ALFÖLDI RÉGIÓ MAGAZIN KFT.

Hamarosan belvárosi irodában várja ügyfeleit az Alföldi Régió Magazin Kft.

Hamarosan lezárul a 2012. júliusában befogadott: „Kell egy hely! Irodaberuházás az Alföldi Régió Magazinnál” című pályázat, ingatlanberuházás az Alföldi Régió Magazin Kft. (GOP-2011-2.1.1/M-2012-2464) azonosító számú projecttel kapcsolatban. A pályázatban az Europai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 4 500 000 FT. A kedvezményezett: az Alföldi Régió Magazin Kft. A támogatás összegének 85%-a, azaz 3 825 000 FT az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alapjából, 15 %-a, azaz 675 000 Ft Magyarország Központi Költségvetéséből származik. Az egyéb támogatású mikrohitel összege 4 500 000 Ft.
A megvalósulás kezdete: 2012.07.16. A befejezés várható ideje: 2012.09.28. Kedvezményezett: Alföldi Régió Magazin Kft.

Az Alföldi Régió Magazin Kft. két teljes, sikeresen lezárt üzleti évvel a háta mögött bizonyította életképességét, s továbbra is főként megjelenési lehetőséget – amellyel megyeszerte bemutatkozhatnak – kínál a cégek, vállalkozások, önkormányzatok számára. A magazin üzleti partnereinek fontos, hogy egy szép, igényes, nyugodt kisugárzású, saját irodában fogadják őket – ezzel is megtisztelve őket, tovább erősítve velük a kapcsolatot. Ma már alapvető, a média világában elvárt követelmény, hogy a legnagyobb megye székhelyén, saját tulajdonú, belvárosi székhelye legyen egy ilyen igényes, célokkal teli médiumnak, ahol a kollégák az irodából indulva tudósítanak, jelen vannak a sajtótájékoztatókon és a megye legfőbb eseményein. A további eredményes működéshez nélkülözhetetlen egy helyi, saját iroda – amit a támogatással együtt képes megvalósítani a magazin –, amely nagymértékben elősegíti, hogy a munkát összeszedettebben, koncentráltabban tudják végezni.
Az Alföldi Régió Magazin a maga szerény eszközeivel hozzájárulva, ezentúl is szeretné vinni szűkebb pátriája, Kecskemét jó hírét, illetve tájékoztatni a megye városait, falvait a más településeken történő eseményekről.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.