Kezdőlap Régió Meghívó

Meghívó

Sok szeretettel köszöntünk az Úr Jézus nevében.
Nagy szeretettel hívunk az IHS Alapítvány következő Sóoldat című konferenciájára, melyet 2012. október 6-án tartunk Kecskeméten.
Nem nagy létszámú konferenciáról van szó, a képzést nem hirdetjük meg „széles körben” annak érdekében, hogy a kiscsoportos környezetben minden felvetődő kérdést meg lehessen beszélni, a tapasztalatokat pedig egymással meg tudjuk osztani. Rád, mint elkötelezett hívőre feltétlenül számítunk, várjuk jelentkezésedet (ha lehetőséged van rá, akkor házastársaddal együtt is).
Fontos, hogy meghívásunk a teljes képzésre (tehát szombat reggeltől délutánig) szól, mivel a tananyag egyes fejezetei részben egymásra épülnek. Kérünk tehát, hogy így fontold meg, és így szánd oda magad, amennyiben elfogadod hívásunkat. Nyilván áldozatot jelent időd odaszánása, de meggyőződésünk, hogy ezt Te is gyümölcsöző befektetésnek fogod találni.

Mi a Sóoldat-konferencia?

Egy egész napos tanító konferenciaprogram, amely eddigi tapasztalatunk szerint komoly segítséget jelent az egészségügyben dolgozó, vagy azzal valamilyen kiemelt módon kapcsolatban álló, elkötelezett hívőknek.
A tananyag arra készít fel, hogy miként lehet valaki a mindennapi munkában, az orvosi/egészségügyi praxisban megfelelő koncentrációban (0,9 %-os oldatban) só.
Jézus arról beszél, hogy „Ti vagytok a föld sója…”. Ez nagyon egyértelmű általában, ha szószékről hangzik el, vagy gyülekezetben beszélünk róla. Mit kezd azonban vele az ember a csupa nagybetűs ÉLETBEN, a mindennapi gyakorlatban? Van, aki elégnek tartja a szakmai kompetenciát és a humánus magatartást, mások állandó lelkiismeret-furdalással küszködnek, mert úgy érzik, hogy minden zárójelentés mellé egy igazi megtérésre vezető könyvecskét is kellene mellékelniük a beteg számára, de erre képtelennek tartják magukat.

A Sóoldat című képzés arra szolgál, hogy még inkább vágyat ébresszen a hívőkben az evangélium átadására, és hasznos gyakorlati segítség nyújtásával felnyissa szemüket a lehetőségekre (egyesekről levéve azt az óriási terhet, amit az az érzés kelt, hogy nekik feltétlenül prédikálniuk kellene a betegeknek, kollégáknak, míg másokat bátorítva arra, hogy betegeiket, kollégáikat továbbsegítsék az Istenhez vezető úton). Munkájuk során nap mint nap sok-sok rászorult emberrel találkoznak az egészségügyben dolgozók. Meggyőződésünk, hogy a Sóoldat-képzés segítséget nyújt nekik a felkészülésben, rajtuk keresztül pedig „tömegek” kaphatnak áldást Istentől.

A Sóoldat-konferenciák története Magyarországon:

Első lépésként 2001-ben a tananyag szerzői jöttek el Amerikából és tartottak két (egyenként kétnapos) konferenciát. Az általuk bemutatott tananyagot az évek során a magyar körülményekre átdolgoztuk, „magyarosítottuk”. Azóta a konferencia¬anyagnak ezt az átdolgozott változatát tanítjuk Magyarországon és a határon túl élő magyarul beszélő kollégáinknak is. Célunk, hogy ezt a képzést az évek során hozzáférhetővé tegyük minden Jézus Krisztust követő magyar orvos, fogorvos és más – az egészségügyben dolgozó – szakember számára. Ez a cél vezetett abban is, hogy kidolgoztunk egy „tömörített”, egynapos változatot, amely ízelítőt ad a képzésből, és lehetővé teszi a további találkozásokat is mindazok számára, akik egy-egy felvetett témában el szeretnének mélyedni.

Az alábbiakban részletesebb tájékoztatást adunk a készülő konferenciáról:

Helyszín: Kecskemét, Szentgyörgyi Albert u. 23. (Baptista Imaház alagsora)

Időpont: 2012. október 6. (szombat) 8.30-tól 18.00 óráig. 50 perces ebédszünettel, kávészünetekkel

Regisztrációs díj: 1.500,- Ft (ezt a vissza nem téríthető díjat a konferenciára jelentkezéssel együtt, előre kérjük befizetni az IHS Alapítvány bankszámlaszámára: 11722003-29900325. OTP Bank, a közleménybe kérjük beírni: Sóoldat-konferencia).

Részvételi díj: Nincs. (A résztvevőknek lehetőségük lesz a konferencia költségeihez önkéntes adományokkal hozzájárulniuk.)

Jelentkezés módja: A mellékelt jelentkezési lap kitöltésével, mely leadható a konferencián az IHS-asztalnál, illetve visszaküldhető e-mailben ([email protected]) is. Telefon (06-1/229-1130, 70/391-6675).
Kecskeméti kapcsolattartó: dr. Kiss Katalin ([email protected])

Jelentkezési határidő: 2012. szeptember 25.

Közös ebéd: Nagyszerű lehetőség baráti beszélgetésekre, a téma megvitatására. Az ebédet önköltségi áron tudjuk biztosítani a helyszínen. (Ára: szervezés alatt)- Ha ezt mégsem vennéd igénybe, a jelentkezéseddel egyidejűleg kérlek ezt is jelezd, mert a pontos létszámot le kell adnunk.

Tervezett program:
08.30-09.00 regisztráció
09.00-10.30 előadás, csoportmunka
10.30-10.50 kávészünet
10.50-13.30 előadás, csoportmunka
13.30-14.20 ebéd
14.20-16.00 előadás, csoportmunka
16.00-16.20 kávészünet
16.20-18.00 előadás, csoportmunka

Szeretettel hívunk tehát, válaszodat várva kívánjuk Istenünk gazdag áldását életedre, családodra, gyülekezetedre/egyházadra és munkádra.

Testvéri szeretettel,

dr. Győri József
s.k.