Kezdőlap Régió KÉSZ KFT.

KÉSZ KFT.

Vietnámban épít kórházat a KÉSZ Csoport

A KÉSZ 30 évvel ezelőtt gyakorlatilag családi vállalkozásként kezdte meg működését, mára pedig egy igazi holdinggá vált, amely a környező országokat is beleértve több ezer munkavállalót foglalkoztat, árbevétele pedig elérte a 70 milliárd forintot. A KÉSZ Csoport tagvállalatai révén jelen van Magyarországon az építőipari kivitelezés, az építőelem-gyártás, az ingatlanfejlesztés, a létesítmény-üzemeltetés, a flottamenedzsment és a környezetipar területén.

A KÉSZ Holding Zrt. a KÉSZ Csoport vezető társasága, amely összefogja a tagvállalatok erőforrásait, és ezeket felhasználva komplex szolgáltatásokat tud nyújtani a beruházók számára. A Holding nagy előnye és értéke sok versenytárssal szemben, hogy saját ingatlanokon, saját gépekkel, berendezésekkel, saját fejlesztések révén tudja megvalósítani a legkülönbözőbb létesítményeket, és rendelkezik a fejlesztésükhöz, üzemeltetésükhöz szükséges tapasztalatokkal, eszközökkel is.

A KÉSZ Csoport építette fel többek között a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Sky Court épületét, valamint a Daimler kecskeméti gyárának jelentős épületeit. A Holding Magyarországon túl a környező európai országokban is kifejti aktivitását, s a töretlen kelet-európai fejlődést követően, a legdinamikusabban fejlődő piacok felé vette az irányt, és az Exim Bank segélyhitel finanszírozásával kórházat épít Vietnámban. Az Exim Bank és a KÉSZ már korábban szintén valósított meg sikeres projekteket hasonló konstrukcióban, ami azt bizonyítja, hogy a magyar szakértelem a világ bármely pontján megállja helyét. A KÉSZ Holding Zrt. büszke arra, hogy a magyar szaktudás és tapasztalat ezúttal Vietnámban teremthet értéket és járulhat hozzá beteg emberek gyógyulásához.

KÉSZ Holding Vállalkozásfejlesztő és Vagyonkezelő ZRt.
H-6000 Kecskemét, Izsáki út 6.
Tel.: +36-76/515-262 • Fax: +36-76/515-298
E-mail: [email protected]
www.keszgroup.comkész