Kezdőlap Régió Gasztro

Gasztro

A fiatalok népszerű törzshelyének ígérkezik a Bistro Mokambo pub
A 2004 óta családi vállalkozás keretében működtetett, közkedvelt Bistro Mokambo működtetői szeretnék, hogy a helyi fiatalok is lássák, hogy az igényesség mellett, mennyire vendég centrikusak, s pénztárcakímélő finomságokat kínálnak a számukra. Ennek a célnak megfelelve, az étterem tovább bővíti tevékenységi körét, s ezentúl pubként is funkcionál.
A napokban megnyíló, a maga nemében egyedülállónak ígérkező fiatalos környezetben, igazi hamisítatlan pubos feeling fogadja a betérőket. A nyitás alkalmából hatalmas akciókkal kedveskednek a vendégeknek, akik esténként a kibővített és kitűnő italok mellett, a napi étel ajánlat közül szintén választhatnak. A frissen készített finomságok, idényjellegű grill ételek mellett, igazi ínyenceknek való csipegetős falatok ugyancsak terítékre kerülnek, s mindezeket szolid árakon kínálják.
Az étterem törzsvendégei megnyugodhatnak, hiszen a Bistro Mokambo folytatja a már megszokott, magas színvonalú szolgáltatásait, melyek közül kiemelkedik az esküvők lebonyolítása, ahol a hagyományos menüsort tartalmazó lakodalmakat, ital behozatallal 5000 forinttól kínálják, míg az All Inclusive lakodalomban 10 000 Ft/fő-től vehetnek részt.

Az étterem specialitása a menüétkeztetés ugyancsak megmarad, a házias ízekre vágyó vendégek eldönthetik, hogy a gyorsan felszolgált 3 féle menüből, melyiket kóstolják meg.
Bistro Mokambo pub Étterem nyitva: H-P: 10-14
Pub nyitva: H-Cs: 18-24
P-Szo: 18-04
Kecskemét, Bocskai u.5.
Tel.: 06-70-501-99-30
www.bistromokambo.hu