Kezdőlap Régió POLICE

POLICE

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Közlekedés: Egy súlyos és kettő könnyű sérüléssel járó, valamint hét anyagi káros baleset történt megyénk közútjain az elmúlt 24 órában. Kollégáink jelzése szerint megyeszerte csúszós, helyenként jeges útviszonyokkal és korlátozott látási körülményekkel találkozhatnak a járművezetők. Indulás előtt ne feledjük a biztonsági övet bekapcsolni, a gyermekbiztonsági rendszert használni, valamint gondoskodjunk a megfelelő kilátásról az ablakok hó- és jégmentesítéséről. Biztonságos és balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kecel: Egy 37 éves férfit vett őrizetbe a Kiskőrösi Rendőrkapitányság, aki a nyomozás adatai szerint azzal gyanúsítható, hogy 2012. október 26-án két társával Kecelen egy kereszteződésben bántalmaztak egy férfit, majd elvették tőle 78 ezer forint készpénzét és a zsebében lévő mobiltelefonját. Az elfogott és gyanúsítottként kihallgatott keceli férfit a nyomozóhatóság őrizetbe vette.

Kiskunfélegyháza: A feljelentés szerint, ismeretlen tettes 2012 novemberében feltört egy kiskunfélegyházi garázst, majd onnan elvitt egy láncfűrészt, szegélyvágót és egy háti permetezőt. A sértettnek 100 ezer forintos kára keletkezett. A nyomozás azonosította a gyanúsítottakat, így egy 35 éves és egy 18 éves férfit vettek őrizetbe a kiskunfélegyházi nyomozók. Egyikükről kiderült, hogy több vagyon elleni bűncselekményt is elkövetett az elmúlt időszakban. Mindkét férfi őrizetbe került.

Bács-Kiskun MRFK Sajtószolgálata