Kezdőlap Régió SPORT

SPORT

6000!

6000! Szép kerek szám! Richter Roberta lett a Magyar Kajak-Kenu Szövetség facebook oldalának 6000. lájkolója, amelynek örömére a szövetség ajándékot, a 2011-es szegedi világbajnokság relikviáit adta át a fiatal nyertesnek.

Eddig nem sokat tudott a sportágról, de mostantól kezdve nincs megállás. A májusi szegedi Világkupán szurkolóként már mindenképpen szeretne ott lenni Richter Roberta, aki a 6000. lájkolója volt a Magyar Kajak-Kenu Szövetség facebook oldalának.

Hogy miként ismerkedett meg az oldallal?

„Közös játék volt. Egy barátom, aki kajakozik, kért meg rá, hogy én is lájkoljam az oldalt, vagyis neki köszönhetem, hogy megnyertem a szegedi világbajnokság emblémájával ellátott táskát és a pólókat, amiket Hüttner Csaba utánpótlás kapitánytól, többszörös világbajnok kenustól vehettem át. A nyereményen megosztoztunk a barátommal, ami úgy nézett ki, hogy övé lett egy póló” – mondta viccesen Roberta, aki nem titkolja, azon kívül, hogy barátja most igazolt a Fradihoz nem sokat tud a sportágról.

„Én korábban úsztam, a kajak-kenu valahogy nem az én területem volt – mesélte a fiatal győztes. – Sajnos az olimpiát sem tudtam figyelemmel kísérni, de azt tudom, hogy ez a sportág lett a legeredményesebb Londonban.”

Annak érdekében, hogy még több információt összeszedjen a sportágról már többször is elidőzött a facebook oldalon és a szövetség honlapján.

„Nagyon informatív, látványos oldalak ezek, az ember tényleg rengeteg mindent megtudhat erről a sportágról, és a szövetségben is nagyon kedvesek voltak, amikor bementem a nyereményekért, így mindenkinek csak ajánlani tudom a like-ot” – mondta Roberta.

További információ: www.kajakkenusport.hu