Kezdőlap Régió Sport

Sport

Új néven szerepel a Honvéd

Új névadó szponzora van a Bp. Honvédnak. Az olimpiai bajnok Kovács Katalint és Szabó Gabriellát is soraiban tudó klub kajak-kenu szakosztálya a jövőben G4S Honvédként szerepel majd.

Sajtótájékoztatót tartott a Bp. Honvéd, amely új „vezetéknévvel” tűnik majd fel az elkövetkező 4 esztendőben. Az eredményes kajak-kenu szakosztály ugyanis szponzori megállapodást írt alá a G4S-sel. Kecskeméti Sándor, a vagyonvédelmi cég ügyvezető igazgatója elmondta már a londoni olimpia előtt, egyénileg támogatott versenyzők révén elkezdődött az együttműködés a szakosztállyal, ám a fantasztikus olimpiai sikerek után úgy döntöttek, magasabb szintre emelik a szponzorációt.

Négyéves időszakra, azaz a 2016-os riói olimpiáig vállalták az újabb támogatást, s az erről szóló megállapodást ezúttal írták alá a kétszeres ötkarikás bajnok Horváth Gáborral, a szakosztály vezetőjével. A támogatás mértéke a négy esztendő alatt közel százmillió forint lesz.

A sajtótájékoztatón jelen volt Simicskó István, a budapesti klub volt társadalmi elnöke, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportpolitikáért felelős államtitkára is, aki kiemelte, hogy a Honvéd Magyarország egyik legsikeresebb klubja, a sportolói nagyon sokat tettek hozzá a londoni eredményességhez.

További információ: www.kajakkenusport.hu