Kezdőlap Régió FRINGE

FRINGE

VII. KECSKEMÉT FRINGE
Művészeti fesztivál alkotó fiataloknak
A Kecskeméti Ifjúsági Otthon 2013-ban ismét megrendezi a 14-30 éves fiatalok összművészeti fesztiválját. Több napon, több helyszínen, szerkesztett műsorok keretében, kínálunk bemutatkozási lehetőséget az alkotó fiataloknak minden művészeti ágban: zene, tánc, színjáték, film, képző- és iparművészet, fotó, stand-up comedy, illetve egyéb, a kreativitásra építő műfajokban és színpadi megvalósításokban.

A rendezvény tervezett időpontja: 2013. március 21- 24.
Regisztráció 2012. november 15-től: www.kio.hu
Jelentkezési határidő: 2013. február 1.

A fesztiválban való részvétel feltételei:
• Korosztályi határok: 14-30 év
• A politikai tartalmú, mások személyiségi jogait és érzékenységét sértő, a fesztivál szellemiségével nem összeegyeztethető programokat, nem tudjuk befogadni.
• Nevezési díj: nincs
• A Kecskemét Fringe fesztivál biztosítja: a fellépés helyszínét, alaptechnikát, a fesztivál általános promócióját, lehetőséget a szereplőknek, saját programjaik reklámozásához az egyes helyszíneken. Minden egyéb költség a fellépőket terheli.
• A Kecskemét Fringe programok mindenki számára díjtalanul látogathatók.
• A Fesztivál résztvevői jelentkezésükkel hozzájárulnak, hogy az információs anyagukban elküldött, és a Kecskemét Fringe rendezvényen készült fotókat, videófelvételeket a Kecskeméti Ifjúsági Otthon a rendezvény reklám-propaganda anyagához felhasználhatja.

A 2013. februárig 1-jéig jelentkező szereplők programjait műsorba szerkesztjük, hogy az alkotók és az alkotások számára legalkalmasabb környezetben valósuljanak meg. A fellépés helyszínét és időpontját egyeztetjük az alkotókkal.

A Kecskemét Fringe fesztivál képzőművészeti műfajban idén nem kiállításra, hanem egy rendhagyó, közös, interaktív alkotómunkára írja ki felhívását, melynek részleteit elolvashatjátok a weblapunkon: „Mennyi kecske, mennyi mén”

A Kecskemét Fringe hagyományos, önálló művészeti programja:
– Az Országos Diákszínjátszó Találkozó Dél-alföldi regionális rendezvénye

További információk: Zum Erika, Kecskeméti Ifjúsági Otthon, Tel.: 76/481-523