Kezdőlap Régió Hírek

Hírek

20 éves jubileumát ünnepli a Jakabi Baromfifeldolgozó Kft.

1992 -ben kezdte meg működését a Jakabi Baromfifeldolgozó Kft., s a kezdetben még csak néhány főt foglalkoztató vállalkozás, mára a kistérség egyik legnagyobb munkáltatójává vált. A cég eddigi sikeres működése annak köszönhető, hogy a szakma iránti alázattal ötvözött, kitartó, becsületes munkával, kiváló minőségű, termékeket állítanak elő.

Vegyes érzésekkel tekintek vissza a kezdeti évekre, amikor szinte a semmiből indítottuk el a vállalkozást – nyilatkozta Török Józsefné ügyvezető. Lépésről lépésre hoztuk létre a feldolgozó üzemet, s az innen kikerülő árut pedig az ország egész területén értékesítettük. Rendkívül sokat dolgoztunk, de mindig szívesen tettük. A nyereséget visszaforgattuk a cégbe, úgy vélem mindenütt jó partnerként tartottak számon bennünket, s egyre több embernek tudtunk megélhetést biztosítani. Két húsboltot működtetünk, s örülök annak, hogy a város vonzáskörzetéből is szívesen jönnek hozzánk vásárolni az emberek.
Néhány éve újabb fejlesztésbe kezdett a cég, annak érdekében, hogy a bővülő piacon még jobb minőség elérésével, magasabb szinten elégítsük ki a fogyasztók igényeit. 2008 óta azonban egy rendkívül nehéz időszak köszöntött ránk, nehezen tudjuk törleszteni a felvett kölcsönt, a pályázatainkat pedig rendre elutasították. Mégis optimistán tekintek a jövőbe, bízom abban, hogy ezután jobb periódus következik, s remélhetőleg sikerül kilábalni az adósságból, s megtarthatjuk az üzemet, és az itt dolgozó embereket.

Jakabi Baromfifeldolgozó Kft.
Jakabszállás, Mező Imre u.1/b
Boltok:
Kecskemét, Bem u.10.
Jakabszállás, Ady E.u.