Kezdőlap Régió Police

Police

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Megyénk közútjain, csütörtökön egy könnyű sérüléses és hat anyagi káros baleset történt. Egy ittas vezetővel szemben volt rendőri intézkedés vezetői engedély elvételével.

A Kalocsai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy dunapataji férfi feljelentése alapján ismeretlen tettes ellen, aki 2013. január 10-én reggelre a házának a hátsó bejárati ajtaját kifeszítette, és az emeleten lévő szekrénybe épített lemezkazettából készpénzt, és arany ékszereket lopott el, összesen 1.500.000 Forintos kárt okozva ezzel a tulajdonosnak.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított 2013. január 09-én este egy szerb állampolgárral szemben. A férfit az 53 számú főút 85 kilométerénél igazoltatták kollégáink. Ellenőrzésre átadta a szerb magánútlevelét. Kiderült, hogy a külföldi az Európai Unió tagállamainak területén hat hónapos időtartamon belül már három hónapig tartózkodott, ezért Tompa Közúti Határátkelőn aznap délután már visszairányításra került Szerbia területére. A férfi ezt követően tiltott határátlépést követett el Magyarországra, ekkor fogtuk el. A szerb férfit az Idegenrendészeti Osztály 2 évre kiutasította Magyarország területéről.
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálat