Kezdőlap Régió POLICE

POLICE

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, négy személyi sérüléssel járó, valamint tizenegy anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. Ittas gépjárművezetővel szemben egy esetben intézkedtek a rendőrök.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya tiltott kéjelgés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vette K. Szandra 24 éves és L. Vivien 20 éves táborfalvai lakosokat, akik 2013. július 11-én reggel Felsőlajoson, félreérthetetlen módon jelezték az arra közlekedőknek, hogy anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást nyújtanak.

A Kelebia és Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított harminchat – köztük öt gyermekkorú – koszovói, két szenegáli, egy pakisztáni, valamint egy albán állampolgárral szemben, akiket 2013. július 10-én és 11-én Tompa, Kelebia és Kunbaja térségében, illetve az államhatár közelében igazoltattak a rendőrök. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért tiltott határátlépés miatt előállították őket. Ellenőrzésükkor kiderült, hogy két személlyel szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. Mindannyian menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, őket a BÁH Debreceni Menekülteket Befogadó Állomására, illetve a Nyírbátori Menekültügyi Őrzött Befogadó Központba és a Kiskunhalasi Őrzött Szállásra szállítottak.

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság