Kezdőlap Régió POLICE

POLICE

Lezárt akta – Nem volt szerencséje
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság
2013. október 18. 10:20
Nyolc alkalommal lopott, nyolcszor kapták el.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást P. Mihályné 50 éves kiskunfélegyházi lakos ellen.

A nő 2013. március 9-én Kiskunfélegyházán az egyik áruházban különböző termékeket tulajdonított el. Három nappal később egy ruházati boltban próbált ellopni egy szoknyát és egy felsőt. Mindkét alkalommal tetten érték a dolgozok, akik a rendőrök kiérkezéséig feltartoztatták a nőt. A gyanúsítottat 2012. február 8. és 2013. március 11. közötti időszakban összesen nyolc szabálysértési értékre elkövetett lopáson érték tetten.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság 2013. október 16-án a nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek küldi meg.
*********************************************************************************************
rendőrség fejléc
„Sulimoped” program indult Bács-Kiskun megyében
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság
2013. október 18. 10:44
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága szervezésében 2013. október 16-tól Bács-Kiskun megyében is elindult a „SuliMoped” program.

A projekt kapcsán 35 hátrányos helyzetű – nyolcadik osztályos – gyermeknek lehetősége nyílik elektronikus oktatási módszerrel – térítésmentesen – AM kategóriás képzésben és vizsgán részt venni. A sikeres vizsgázók a tanévzáró ünnepség keretében megkaphatják életük első vezetői engedélyét moped kategóriában.

A programban résztvevők előszűrése kapcsán a kerékpározási készségeket, a KRESZ ismeretet és a motorozáshoz szükséges gyakorlati képességeket tesztelték a szervezők.
RENDŐRSÉG_SULI