Kezdőlap Régió RENDŐRSÉGI HÍREK-KECSKEMÉT

RENDŐRSÉGI HÍREK-KECSKEMÉT

Hírek Bács-Kiskun megyéből
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság
2013. november 25. 7:08
Az elmúlt 24 óra eseményei.

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában két könnyű és egy súlyos sérülésessel járó, valamint két anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette T. Gabriella 53 éves kecskeméti lakost, aki 2013. november 24-én 10 óra körüli időben Kecskemét egyik áruházából élelmiszert és kozmetikumokat próbált meg ellopni, de a bolt személyzete tetten érte a nőt.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított egy algír, négy palesztin és egy albán állampolgárral szemben, akiket 2013. november 24-én Kelebián igazoltattak a rendőrök. A külföldiek jogszerű magyarországi tartózkodásukat igazolni nem tudták, ezért tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt előállították őket. Ellenőrzésük során kiderült, hogy az algír és az albán állampolgárral szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. A külföldi állampolgárok – az albán személy kivételével – menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, ezért az illetékességgel rendelkező Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Dél-alföldi Regionális Igazgatóságra szállították a rendőrök. Az albán férfi idegenrendészeti őrizetbe került a Határrendészeti Szolgálat Idegenrendészeti Osztályán.rendőrség gyorshajtók2