Kezdőlap Régió LIONS KUPA

LIONS KUPA

LIONS1

LIONS2
LIONS3LIONS4

Klubunk a Kecskeméti Szent László Lions Klub az idén immár 15. -ször, minden évben alkalmat teremt arra, hogy határainkon belüli (három SOS Gyermekfalu Kecskemét, Kőszeg, Battonya lakói) és határainkon túli (erdélyi – Kalotaszentkirályi és vajdasági -Oromhegyesi) fokozattan hátrányos helyzetű 11-13 éves fiataljai, mintegy 100 fő, találkozhassanak egymással. Az általunk rendezett Teremlabdarúgó Torna lehetőséget teremt a gyerekek számára, hogy kimozduljanak szűkebb környezetükből, hogy utazhassanak, találkozhassanak, ismerkedhessenek egymással és hazánkkal. Legtöbbjüknek erre, máskor egyáltalán nincs lehetősége. A gyerekek egész évben várják ezt az alkalmat, készülnek rá.
A határon túli gyerekek a torna napjának előestéjén érkeznek, ismerkednek városunkkal és a fogadó kecskeméti SOS Gyermekfalu életével. A verseny, nem csak a küzdelemről, a kitartásról, az ügyességről szól, hanem a sportszerűségről, a közösség építésről is. A torna keretén belül, az együttlét örömén túl, klubtagjainknak köszönhetően a közeli mikulás nap kapcsán valamennyi résztvevő ajándékkal gazdagodva térhet haza.
A torna a Rákóczi Ferenc Általános Iskola tornacsarnokában 2013. december 1-én reggel 8 és du. 5 óra között kerül megrendezésre. A mérkőzések nyilvánosak, bárki megtekintheti őket.
A 17 órai kezdettel történő díj átadásra a rendező klub tagjain túl, Csányi Sándor (MLSZ elnöke), Losonczy László (MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság igazgatója), Magyar László (LIONS Klubok Magyarországi Szövetségének kormányzója), Fáriné Boros Erika (Iskolaigazgató, II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola) is hivatalos.