Kezdőlap Régió POLICE

POLICE

Elköltötték az előleget
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság
2013. december 6. 8:40
Vádemelési javaslattal zárult a sikkasztással gyanúsított férfiak ellen indított nyomozás.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Bence 23 éves komlói és P. Attila 37 éves pécsi lakosok ellen.

A férfiak azzal gyanúsíthatóak megalapozottan, hogy egy építőanyagokat forgalmazó kft. nevében 2013. június 16-án egy pirtói asszonytól előlegként készpénzt vettek át, trapézlemez leszállítására. A megrendelt árut azonban a sértettnek nem adták át és az előlegként átvett összeget sem fizették vissza, azzal sajátjukként rendelkeztek.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság a nyomozást 2013. december 6-án befejezte és az eljárás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek.
**************************************************************************
RENDŐRÖK
Az elmúlt 24 óra eseményei.

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában egy halálos, egy könnyű sérüléssel járó, valamint három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset történt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 2013. december 6-án 19 óra 15 perckor szabálysértési őrizetbe vette Sz. Tímea 20 éves lajosmizsei lakost, aki védett övezetben folytatott prostitúciós tevékenységet.

A Hercegszántó Határrendészeti Kirendeltség járőre 2013. december 6-án 15 óra 40 perckor egy albán állampolgárt igazoltatott Gara község külterületén. Magyarországon való jogszerű tartózkodását, hitelt érdemlően igazolni nem tudta, ezért előállították a kirendeltségre tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt. A férfi ellen beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. Idegenrendészeti őrizetbe került és a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Dél-Alföldi Regionális Igazgatóság, Kiskunhalasi Ideiglenes Menekülteket Befogadó Állomásán helyezték el.