Kezdőlap Régió RENDŐRSÉGI HÍREK-BÁCS- KISKUN MEGYE

RENDŐRSÉGI HÍREK-BÁCS- KISKUN MEGYE

Hírek Bács-Kiskun megyéből
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság
2014. január 12. 7:56
Az elmúlt 24 óra eseményei.

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában egy halálos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint hat anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt 2014. január 11-én 20 óra 50 perckor őrizetbe vette K. Katalin 28 éves kecskeméti lakost. A nő védett övezetben, a Mezei utcában végzett prostitúciós tevékenységet.

A Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított három szír állampolgárral szemben, akiket 2014. január 11-én 3 órakor Csikéria külterületén fogtak el a járőrök. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt előállították őket. Mindhárman menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, ezért átadták őket a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított egy szerb állampolgárral szemben, akit 2014. január 11-én 15 óra 50 perckor Kelebia külterületén fogtak el a járőrök. A férfi magyarországi tartózkodásának jogszerűségét nem tudta igazolni, ezért tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt előállították. A külföldi menekültstátusz iránti kérelmet nyújtott be, ezért átadták őt a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak.
kecskeméti városháza