Kezdőlap Régió GASZTRO

GASZTRO

7.hét Bistro Mokambo
Étterem és Rendezvényház
2014. február 10. – február 14.

Hétfő
1. Lebbencsleves
2. Karfiolleves
A. Lacipecsenye tésztával, csemege uborka
B. Genovai spagetti, sajt
C. Zöldbabfőzelék vagdalttal
Kedd
1. Paradicsom leves
2. Tarhonyaleves
A. Szezámmagos rántott csirkemell rizibizi, friss saláta
B. Milánói penne,sajt
C. Kolozsvári rakottkáposzta,tejföl
Szerda
1. Fejtett bableves
2. Fokhagyma krémleves
A. Rántott sajt sültburgonyával, tartárral
B. Debreceni lecsóstokány tésztával
C. Szedres barackos csirkemellfilé krokettel
Csütörtök
1. Frankfurti leves
2. Zöldborsó leves
A. Sajtmártásban sült csirkemellfilé vajban párolt zöldségekkel
B. Stroganoff sertéscsíkok spagettivel
C. Paradicsomos húsgombócok petrezselymes burgonyával
Péntek
1. Nyírségi gombócleves
A. Grízfelfújt erdei gyümölcsmártással
B. Keménylebbencs kiskondás kedvére, kovászos uborkával
C. Finomfőzelék sült virslirózsákkal

Menü: 850.-ft Kis adag: 650.-ft
előfizetésként:850,-Ft helyett 800.-Ft, 650.-Ft helyett 600.-Ft a „törzsvendég ár”
– Üzemeltető:Aranytányér Bt. –
Bistro MoKambo,Bocskai utca 5. • Kovács Balázs 70-501-9930
www.bistromokambo.hu

07 NL2014_mokambo