Kezdőlap Régió HARKÁNYFÜRDŐ

HARKÁNYFÜRDŐ

Harkányfürdő az Utazás kiállításon
Számos utazási iroda, termálfürdő és turisztikai szolgáltató mellett Harkányfürdő is izgalmas standdal várta február végén a budapesti Utazás kiállítás látogatóit.
A rendezvényen az ország minden turisztikai szolgáltatója bemutatkozhatott, legyen szó utazási irodáról, fürdőről vagy turisztikai médiumról. A kínálatot színesítették a turizmushoz szorosan kapcsolódó helyi termékek kóstolási és vásárlási lehetőségei, valamint a markánsan jelen lévő magyar fesztiválszövetségek egyedi megjelenési formái.
A kiállítók között különös figyelmet kapott a Harkányfürdő standja, ahol a látogatók megismerkedhettek a harkányi víz gyógyhatásaival – melyet meg is kóstolhattak –, a városban elérhető gyógyászati szolgáltatásokkal, program-, ill. szálláslehetőségekkel.
A standot nagy érdeklődéssel fogadták a budapestiek, többen hangot adtak annak is, hogy jó végre újra hallani a fürdővárosról, örömmel kóstolták a gyógyvizet sokan közülük azon a véleményen voltak, hogy legközelebbi látogatásukkor nem csak a gyógyászati, ill. a wellness kezeléseket fogják kipróbálni, hanem az ivókúrát is.
Bővebb információ: Kabók Ibolya, titkár, Harkányi Turisztikai Egyesület, [email protected]
harkány