14. hét Bistro Mokambo
Étterem és Rendezvényház
2014. Március 31.- Április 4.
Hétfő
1. Lebbencsleves
2. Karfiolleves
A. Óvári karajszeletek burgonyapürével,saláta
B. Csirkehúsos tésztasaláta
C. Kelkáposzta főzelék pörkölttel
Kedd
1. Palócleves
2. Tojásleves zsemlekockával
A. Párizsias csirkemellfilé rizi-bizivel,friss saláta
B. Csülökpörkölt petrezselymes burgonyával,friss saláta
C. Csirkehúsos fettucini
Szerda
1. Tarhonyaleves
2. Tejszínes kukorica krémleves
A.. Rántott csirkecomb majonézes burgonyasalátával
B. Lecsós karajszeletek rizzsel
C. Halpaprikás galuskával
Csütörtök
1. Paradicsom leves
2. Kapros zöldbableves
A. Göngyölt sertésjava gombamártással,burgonyapürével
B. Rakott zöldbab sajttal csőben sütve
C. Székelykáposzta, tejföl
Péntek
1. Bakonyi betyárleves
A. Máglyarakás
B. Paprikás krumpli kolbásszal,kovászos uborka
C. Csirkemáj rizottó, sajt
Menü: 850.-ft Kis adag: 650.-ft
előfizetésként:850,-Ft helyett 800.-Ft, 650.-Ft helyett 600.-Ft a „törzsvendég ár”
– Üzemeltető:Aranytányér Bt. –
Bistro MoKambo,Bocskai utca 5. • Kovács Balázs 70-501-9930
www.bistromokambo.hu