Kezdőlap Régió POLAR STUDIÓ HÍREK

POLAR STUDIÓ HÍREK

Polar-Stúdió – ahol a szürkeállomány a legnagyobb bankbetét

Az 1992-ben alapított, erősáramú fővállalkozásként funkcionáló Polar-Stúdió Kft. dinamikus fejlődésen ment keresztül az eltelt két évtized folyamán. A cég neve mára egyet jelent a kiváló minőséggel, megbízhatósággal, az állandó megbízatások pedig annak köszönhetőek, hogy határidőre teljesített, magas színvonalon kivitelezett, precíz munkákat adnak át a partnereiknek. A stabil gazdasági háttérrel rendelkező cég vezetése fokozott figyelmet fordít az általa működtetett rendszerben rögzített elvárások betartására, a folyamatos szakmai képzettségek növelésére, új, korszerű technológiák alkalmazására.

A szürkeállomány a legnagyobb bankbetét

Cégünk filozófiája, hogy képzett szerelők, és megfelelő szerszámok nélkül nem lehet jó minőségű munkát végezni. A szürkeállományt tartjuk a legnagyobb bankbetétnek, ezért sok pénzt fordítunk a kollégáink képzésére –nyilatkozta Roza Károly ügyvezető. A befektetett energia meghozta a gyümölcsét, mert sok megbízatást tudtunk azért elvállalni, teljesíteni, mert rendelkeztünk hozzá megfelelő szaktudású szerelőkkel. Speciálisan képzett munkatársaink pedig utcai hálózaton vagy lámpaoszlopokon feszültség alatt is dolgozhatnak.

Impozáns telephely, legmodernebb eszközállomány

A versenyképességünk szempontjából fontos, hogy a piac elvárásaihoz igazodva, a legmodernebb eszközökkel, szerszámokkal – kábelmérő kocsi, árokásó gép, elektromos csavarbehajtó gép, nyomatékkulcs – rendelkezzünk. Az elmúlt években sikerült az összes elavult járművünket, önrakodós teherautókat, darukat is kicserélni, így az autóparkunk 90 százaléka újnak tekinthető.

Kiváló referenciák – az országhatáron túl is

Hazánk egész területén – sőt még a szomszédos országokban is – dolgoztunk már. Kiemelkedő referenciáink közé tartozik az M5-ös autópálya bevezető szakaszának villanyszerelési munkái, az M0-M6 autópályánál pedig többek között 44 km földkábelt fektettünk le, valamint 1700 lámpát építettünk ki.
A közvilágítás üzemeltetése területén az egyik legnagyobb büszkeségünk a kecskeméti Főtér díszvilágítása, de a Tudósház, valamint az uszoda, villamossági szerelése szintén a cégünkhöz fűződik. Az ipari létesítmények közül a kecskeméti Zarges üzem, a Szentkirályi Ásványvíz csarnoka, vagy a Mercedes Benz gyár villanyszerelési tevékenységét említeném meg.
Büszkeséggel tölt el, hogy eddig minden partnerünk maximálisan elégedetten tekintett a munkánkra. Külön elismerésként éltem meg, hogy az egyik kiemelt partnerünk, a Mercedes Benz vezetősége – elismerésük jeléül – meghívott a zártkörű évzáró rendezvényükre.

6000 Kecskemét, Kisfaludy u. 5.
Tel:+36 76/480-370
Fax: +36 76/507-558
E-mail: [email protected]

POLAR STUDIÓPOLAR KÜLSŐPOLAR STUDIÓ_ROZA KÁROLY