Kezdőlap Régió GASZTRO

GASZTRO

kaja 19.hét Bistro Mokambo
Étterem és Rendezvényház
2014. május 5. – május 9.

Hétfő
1. Zöldségleves
2. Pikáns lencseleves
A. Karajszeletek vadászmester kedvére, zöldséges rizzsel
B. Zsenge tökfőzelék fasírttal
C. Tavaszias rizseshús, csemege uborka
Kedd
1. Zöldborsó leves
2. Fokhagyma krémleves
A. Rántott pangasius filé majonézes burgonyasalátával
B. Rakottburgonya háziasan
C. Bakonyi sertéscsíkok tésztával
Szerda
1. Paradicsomleves
2. Tarhonyaleves
A. Brassói aprópecsenye,friss kertisaláta
B. Bolognai rakott penne sajttal csőben sütve
C. Székelykáposzta,tejföl
Csütörtök
1. Frankfurti leves
2. Sárgaborsó leves
A. Tekert sertésdagadó burgonyapürével, uborka saláta
B. Rakott kelkáposzta tejföllel csőben sütve
C. Zúzapörkölt tésztával, uborka saláta
Péntek
1. Alföldi gulyásleves
A. Túróval töltött zsemle
B. Pásztortarhonya,csemege uborka
C. El Torito penne/babos-bolognais/,sajt

Menü: 850.-ft Kis adag: 650.-ft
előfizetésként:850,-Ft helyett 800.-Ft, 650.-Ft helyett 600.-Ft a „törzsvendég ár”
– Üzemeltető:Aranytányér Bt. –
Bistro MoKambo,Bocskai utca 5. • Kovács Balázs 70-501-9930
www.bistromokambo.hu