Kezdőlap Régió POLICE

POLICE

Tizenegy helyre törtek be
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság
2014. április 25. 10:23
Vádemelési javaslattal él a rendőrség két jánoshalmi lakos férfivel szemben, akik tizenegy betörést követtek el lakóhelyükön.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Jánoshalma Rendőrőrs nyomozást folytatott lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két jánoshalmi lakos férfi ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján K. Ferenc 33 éves jánoshalmi lakos tíz betörést egyedül és egy betörést R. Ferenc 52 éves jánoshalmi lakossal közösen követett el.

Az első lopás 2014. január 27-én történt, az utolsó, a tizenegyedik pedig 2014. február 4-én.

A tolvajok rendszeresen besurrantak vagy betörtek különböző, a településen lévő intézmények, sportcsarnokok irodáiba, öltözőbe, valamint magánlakásokba, ahonnan különböző dolgokat, de főleg készpénzt tulajdonítottak el. Magukkal vittek még cigarettát, mobiltelefont, pénztárcát igazolványokkal és bankkártyával, fényképezőgépet, laptopot valamint arany ékszereket is.

K. Ferenc előzetes letartóztatásban van, míg R. Ferenc szabadlábon védekezik.

Az ügyben a nyomozást 2014. április 23-án a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Jánoshalma Rendőrőrs befejezte, az iratokat vádemelési javaslattal a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek küldi meg.
rendőrségi kép