Kezdőlap Régió SPORT

SPORT

kesi2

5 . helyezést értek el a
Kesi – Spartacus versenyzői, az Ifjúsági Csapat Magyar bajnokságon!

2014. 03.29-én rendezték Dunaújváros Rendezvény és Sportcsarnokban az Ifjúsági Országos csapatbajnokságot.
A Kesi – Spartacus I. versenyzői az egészéves jó szereplésüknek a ranglistán betöltött pozíciójuknak köszönhetően Balogh Erik, Tóth Áron, Varga Roland, Tóth Bence összeállításban versenyeztek. Rendkívül kiegyenlített mezőnyben a csoport mérkőzések megnyerése után a főtáblán a későbbi győztes KSI I. csapatától kapott ki a Spari – Kesi I. csapata. Az 5. helyezés teljesen reális eredmény volt a csapatunktól.
Eredmények:

Főtáblán a KSI I. csapatával mérkőztünk ahol nem sikerült folytatni a menetelést. 4/0 arányban bizonyult a KSI I csapata jobbnak nálunk.

A 2. csapatunk Szabó Levente, Mezei Levente, Szabó Dániel és Bartal Gergő összeállításban szerepeltek az ifi csapatbajnokságon. A csoport mérkőzések során a Honvéd Szondi SE csapatát sikerült legyőzni.
Eredmények:

Ezzel a győzelemmel a 2. csapatunk 13. helyen végeztek.

Fodor Miklós edző: Nagyon kiegyenlített mezőnyben sikerült az 5.-13. helyet megszerezni csapatainknak. A sorsolás szeszélye most kedvezett az első csapatunknak, hiszen sok olyan egyesület volt versenyben, akik igen komolyan meg szorongathattak volna minket.

Gratulálok nekik, a kötelezőt hozták csapataink!

Hajrá Kesi-Spartacus! Hajrá helyi érték!
kesi