Kezdőlap Régió POLICE

POLICE

Hírek Bács-Kiskun megyéből
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság
2014. május 18. 8:32
Az elmúlt 24 óra eseményei.

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel járó és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset történt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vette M. István 30 éves győri lakost, aki ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság elfogatóparancsot adott ki.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vette K. József 48 éves kiskunhalasi lakost, aki 2014. május 17-én 15 óra 10 perckor annak ellenére vezetett ittas állapotban személygépkocsit Kiskunhalason, hogy a Bács-Kiskun Megyei Bíróság a járművezetéstől eltiltotta.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított négy afgán és négy koszovói állampolgárral szemben, akiket 2014. május 16-án és 17-én Tompa, Kelebia és Kisszállás külterületén igazoltatott a járőr. Magyarországi tartózkodásukat igazolni nem tudták, ezért előállították őket a kirendeltségre. Az afgán állampolgárok és egy koszovói férfi menekültstátusz iránti kérelmet nyújtott be, ezért átadták őket a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal, Dél-alföldi Regionális Igazgatóság munkatársainak. Három koszovói férfi pedig idegenrendészeti őrizetbe került a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Őrzött Szállásán, Kiskunhalason.
RENDŐRSÉG ÉP