Kezdőlap Régió POLICE

POLICE

Hírek Bács-Kiskun megyéből
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság
2014. június 4. 8:18
Az elmúlt 24 óra eseményei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 5 anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya gyorsított bírósági eljárás lefolytatása miatt 2014. június 3-án 10 óra 50 perckor szabálysértési őrizetbe vette K. Krisztián 34 éves lakcímmel nem rendelkező férfit, aki a gyanú szerint az egyik kecskeméti vendéglőben pár ezer forintértékben fogyasztott szeszesitalt, melyet nem akart kifizetni.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya 2014. június 3-án 16 órakor őrizetbe vette K. Róbert 32 éves keceli lakost, akivel szemben a Kiskőrösi Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított két koszovói állampolgárral szemben, akiket 2014. június 3-án az 53-as szám főúton ellenőriztek a járőrök. A külföldiek magyarországi tartózkodásának jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért elfogták és előállították őket. Ellenőrzésük alkalmával kiderült, hogy az egyik személlyel szemben beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el. A férfiak menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, így átadták őket az illetékességgel rendelkező Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak.
RENDŐRSÉG ÉP A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ