Kezdőlap Régió POLICE

POLICE

rendőr csík

Vádemelési javaslat
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság
2014. június 13. 10:34
Befejezte a rendőrség az eljárást a Kiskunhalason történt erőszakos közösülés bűntett kísérlet nyomozásában.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytatott erőszakos közösülés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Kiskunhalason, a Széchenyi utcában 2013. április 20-án 3 óra 15 perckor egy ismeretlen férfi megtámadott egy gyalogosan arra haladó 34 éves nőt. Az elkövető kést szorított a sértett nyakához, és felszólította, vetkőzzön le. A nő ellenállt, sikerült elmenekülnie.

A nyomozók megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével K. Péter 21 éves kiskunhalasi lakos gyanúsítható megalapozottan.

A nyomozók a férfit 2014. május 20-án gyanúsítottként hallgatták ki, ahol a bűncselekmény elkövetését beismerte.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben a nyomozást 2014. június 12-én befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek küldi meg.

K. Péter másik hasonló jellegű bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt jelenleg is előzetes letartóztatásban van. Így a férfi ellen két vádemelési szakban lévő büntetőeljárás is folyik.
A FOTÓ ILLUSZTRÁCIÓ.