Kezdőlap Régió Átadták az Argus Artur Kft. új, impozáns logisztikai központját

Átadták az Argus Artur Kft. új, impozáns logisztikai központját

argus fél oldalasÁtadták az Argus Artur Kft. új, impozáns logisztikai központját
2014. június 30-án került sor az Argus Artur Kft. telephelyén, az uniós támogatásból megvalósult új logisztikai központ ünnepélyes átadására.
A 21 éve működő cég történetében fontos mérföldkőnek számító, 624 millió forintból létrehozott létesítmény elsősorban a vállalkozás logisztikai kapacitásának növelését eredményezheti.
Az illusztris vendégek körében megtartott tulajdonosi köszöntő alkalmával a cég történetét is megismerhették a jelenlévők. A vállalkozás 1993-ban kezdte meg működését a volt Szovjetunió területéről importált traktor és autóalkatrészek forgalmazásával. A későbbiek folyamán már nyugati autóalkatrészeket és mezőgazdasági gépekhez szükséges alkatrészeket is forgalmaztak, majd a tevékenységi kört a logisztikai szolgáltatásokkal bővítették. A cég számára rendkívül fontos volt, hogy a megnövekedett piaci igények kiszolgálása érdekében, a modernkor követelményeinek minden szempontból megfelelő logisztikai központot hozzon létre a telephelyén. A projekt megvalósulását követően a logisztikai központ alkalmas lesz raktározásra, alapanyag ellátásra, csomagolásra, anyagmozgatásra, visszáru kezelésre, selejtezésre, rendelés feldolgozásra, üzem és raktárelhelyezésre egyaránt. A tulajdonos reményei szerint a logisztikai központ fejlesztése az üzleti igények alapján a közeljövőben is dinamikusan folytatódhat. HYPER” A köszöntő után került sor az impozáns logisztikai központ megtekintésére. A színvonalas rendezvény svédasztalos állófogadással, valamint kötetetlen beszélgetésekkel zárult.
Argus Artur Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cím: 6000 Kecskemét, Trafó u. 1.
Tel: 76 507 441
Fax: 76 507 440
E-mail: [email protected]
Web: www.autoalkatreszposta.eu

ARM026_argus_jav_egynegyed