Kezdőlap Régió KECSKEMÉT

KECSKEMÉT

Széchenyivárosi juliális mindenkinek!

Juliálissal egybekötött nyílt napot szervez az Egészségügyi és a Szociális Intézmények Igazgatósága Idősgondozó Szolgálatának Nyitnikék Klubja 2014. július 26-án a Széchenyivárosban.

A rendezvény célja: bemutatni, megismertetni a lakossággal az intézmény munkáját, ezzel is lehetőséget teremtve az idős korosztály életminőségének javítására.

Ízelítő a programokból:
Megfelelő időjárás esetén reggel 8 órakor a Margaréta Otthon melletti közterületen a Hírös Ejtőernyős és Hőlégballon Egyesület hőlégballon bemutatóját lehet megtekinteni. 10 órától, a megnyitót és a köszöntőket követően sokféle színpadi produkció megtekintésére van lehetőség, melynek helyszíne Margaréta u. 2. szám melletti parkos közterület.

A program keretében délelőtt fellép az M. Bodon Pál Állami Zeneiskola Szaxofon Együttese, a Nyitnikék Nyugdíjas Klub, de musical dallamok, a 60-as évek slágerei is felcsendülnek. Ebéd előtt Kecskeméti Nótások Baráti Köre Egyesület nótaénekeseinek előadását lehet meghallgatni, Farkas Béla és zenekarának kíséretében.

Az ebédet követően 13 óra 30 perctől fellép a Fringe Fesztivál szakmai díjas AfroDZAQM zenekara, előzenekarként a Vien Dans Együttes, továbbá látható lesz kutyabemutató, fellép a Hegedűs Együttes, a Kurázsi Táncműhely néptáncosai, majd a Katona József Színház előadását lehet megtekinteni. A programot a Falloway Táncegyesület bemutatója és közös tánc zárja.

A színpadi produkciók mellett különféle kézműves foglalkozások, játékos programok, adnak lehetőséget a kikapcsolódásra. Mindezek mellett az egészséget támogató kóstolók, alternatív gyógymódok stb. is megjelennek, melyek segítik az egészség megőrzését, az egészséges életmód népszerűsítését.

A rendezvény műsorvezetője: Pölös János
A rendezvény állandó zenésze: Tar Zoltán és Törökfalvi Dávid

A programon lehetőség van étkezés igénybe vételére is, melyet előzetesen,
munkanapokon 8-15 óráig a 76/504-788, vagy a 76/476-262 telefonszámon,
2014. július 21-én, jelezni szükséges.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak!
A szervezők, a program változtatás jogát fenntartják.
család