Kezdőlap Régió Kecskeméten kívül

Kecskeméten kívül

Közlekedés-torlódás
Helyreállítási munkák miatt torlódás várható a hétvégén az M0-son Diósdnál

Budapest, 2014. július 18., péntek (MTI) – Torlódásokra kell számítani a hétvégén az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, mert Diósd és Szigetszentmiklós között egy júniusi kamionbaleset nyomait tünteti el a Magyar Közút Nonprofit Zrt. péntek estétől hétfő hajnalig – közölte a társaság kommunikációs osztályának vezetője pénteken az MTI-vel.

Pécsi Norbert Sándor elmondta, hogy június 11-én az M0-s 13-as kilométerszelvényénél egy kamion átszakította a szalagkorlátot, majd teljesen kiégett. A baleset következtében jelentős kár keletkezett nemcsak az útburkolatban, hanem a korlátban és a betonelemekben is. Ezeket a károkat számolják fel a szakemberek péntek este 7 órától hétfő hajnalig.
Mivel az érintett szakaszon Szigetszentmiklós irányában a három sávból kettőt lezárnak – figyelembe véve, hogy erre a hétvégére a hőség miatt felfüggesztették a kamionstopot -, hatalmas torlódás alakulhat ki.
Az osztályvezető azt javasolta, hogy az ebben a térségben közlekedők utazás előtt tájékozódjanak a forgalmi viszonyokról az Útinform munkatársainál, megyei diszpécsereinél, illetve a www.utinform.hu weboldalon.

htm \ bám \ bpt

MTI 2014. július 18., péntek 12:53autó