Kezdőlap Régió KECSKEMÉT

KECSKEMÉT

Szolgálatot teljesítő Palotapincsi kutya

A kecskeméti Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának két járőre közül az egyik tegnap reggel (08.07 ) 8 óra előtt, erős forgalmi viszonyok mellett, a lámpát kikapcsoltatva irányította a forgalmat Kecskeméten az Izsáki úton a Hullám vendéglőnél lévő kereszteződésben.
A forgalmat irányító rendőrök egy fékezésre lettek figyelmesek.
Ekkor érkezett meg hozzájuk a váltás… méghozzá 4 lábon!
Egy idős pincsi kutya 1,5 -2 órás késéssel ugyan, de megkezdte a szolgálatot a járőrökkel, de pályafutása azonban nem tartott sokáig.
Nagyon meglepődtek a rend őrei, hogy egy idős zsemle színű, rövid farkú palotapincsi jellegű kan kutya egyszer csak ott állt mellettük és ott is maradt volna a forgalmat irányítani velük, de a szolgálatban lévő rendőrök a forgalmat megállítva azonnal biztonságba helyezték a kutyust, így kivitték a Menhely az Állatokért Alapítványhoz és gondoskodtak az elhelyezéséről, ahol jelenleg is az eredeti gazdáját keresik!
Telephely címe ahová várják a gazdit Kecskemét Kisfái 211/a
Bővebb információ a 0620 577 5617-es telefonszámon illetve az [email protected] e-mail címen.
A kutya nyakában kék biléta van, sajnos chip nincs benne, a mellkasa fehér színű.

A Menhely az Állatokért Alapítvány csapata köszönetét fejezte ki a kecskeméti Rendőr-főkapitányságnak és a szolgálatot teljesítő járőröknek, hogy a kutyusról gondoskodtak és biztonságba helyezték.palotapincsi