Kezdőlap Régió KECSKEMÉT

KECSKEMÉT

cirkusz2014_szept
Világszámok a cirkusz porondján

Nemzeti vállalatunk, a MACIVA idén ünnepli 60 éves évfordulóját, ennek tiszteletére a Fővárosi Nagycirkusz három vidéki városba is elviszi világhírű műsorát.

A minőségi cirkusz népszerűsítésére indított turné első állomása szeptember 10 és 14. között Kecskemét lesz. A közönség a Vízműdombnál felállított sátorban tekintheti meg Magyar Cirkuszcsillagok 2 címmel a világszenzációkat is bemutató két órás műsort.
Porondra lép Richter Flórián, a Monte Carlói Cirkuszfesztivál Arany Bohóc-díjas művésze, aki holland frízek és arab telivérek magasiskolájával és szabad idomításával kápráztatja el a közönséget. Az attrakciók sorát gazdagítja egy nem mindennapi lézershow is. Érkezik Ludwig Hans Suppmeier és tigrisei! A világszámban négy arany és egy fehér tigris közös produkciója látható. Kim Kenneth illuzionista műsorszáma is sokakat ámulatba ejthet, hihetetlen percekre számíthat minden vendég. A Duo Sifolinis lélegzetelállító halálkereke is borzolja majd az idegeket! Vidám perceket ígér Paulo Folco kutyarevüje és Jimmy Folco komikus bohóc. Végül, de nem utolsó sorban a közönség találkozhat Szandrával, az elefánttal, aki nemcsak a színpadon, hanem az egyik James Bond filmben is szerepelt már. A műsorát a Fővárosi Nagycirkusz zenekara kíséri.

Az előadások hétköznap 18 órakor, szombaton 15 és 18 órakor, vasárnap 11 és 15 órakor kezdődnek.