Kezdőlap Régió POLICE

POLICE

Hírek Bács-Kiskun megyéből
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság
2014. szeptember 13. 8:08
Az elmúlt 24 óra eseményei.

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában három könnyű sérüléssel járó, valamint tizenkettő anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset történt.

A Bajai Rendőrkapitányság 2014. szeptember 12-én 19 óra 30 perckor őrizetbe vette U. Ádám 32 éves paksi lakost. A férfit Baján a Szentháromság téren igazoltatták a rendőrök, akik megállapították, hogy ellene a Bajai Rendőrkapitányság, valamint a Bajai Járásbíróság körözést rendelt el.

A Bajai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya 2014. szeptember 12-én 17 óra 10 perckor szabálysértési őrizetbe vette B. István 41 éves sükösdi lakost. A férfit Sükösd belterületén igazoltatták az egyenruhások, amikor egy személygépkocsival közlekedett. Az intézkedés során nem tudta átadni okmányait, vezetői engedélyét, illetve a jármű forgalmi engedélyét sem. Megállapították a rendőrök, hogy B. Istvánt a Bajai Rendőrkapitányság 2014. november 21-ig a járművezetéstől eltiltotta.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2014. szeptember 12-én 11 óra 30 perckor, lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette O. Melinda 31 éves gyáli lakost. A rendelkezésre álló adatok alapján a nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014. január 29-én 14 óra 45 perc és 15 óra közötti időben – már elfogott társával együtt – felkerestek egy kiskunfélegyházi idős nőt a lakásán, és tőle papírt és tollat kértek. Ezzel az ürüggyel bementek a néni lakásába ahol, amíg O. Melinda elterelte a sértett figyelmét, addig a férfi a lakás másik szobájában elhelyezett neszeszerből eltulajdonította a sértett készpénzét.