Kezdőlap Régió STI Group

STI Group

007kicsi

026-2kicsibePartnertalálkozó
Kecskemét, 2014.09.18.

A hagyományoknak megfelelően, a mai napon, Kecskeméten az STI Petőfi Nyomda Kft. meghívására partnertalálkozón vettünk részt. A rendezvény méltó helyszínen a kecskeméti Katona József színházban, egyedülálló szakmai programot kínált. Reggel 8:30-tól várták a résztvevőket, majd Fábián Endre ügyvezető igazgató és Kolozsvári György értékesítési igazgató köszöntötte a vendégeket. 9 óra után előadásokat hallgathattak meg az üzleti partnerek: többek között az öntapadó címke és hajtogatott kartondobozok témakörében. László Róbert, az ofszet műszaki és kereskedelmi igazgató (SunChemicak Kft. részéről), és Ugrai Miklós festéklabor-vezető (STI Petőfi Nyomda Kft. részéről) voltak az előadók.
A csomagoló anyagok előállításának európai szintű szabályozói témakörben Dr. Peter Wülfert (íves ofszet műszaki igazgató Európa, SunChemical Eurolab részéről) tartott előadást. Majd Szebellédi István EHS vezető fogalmazta meg álláspontját fenntarthatóság témakörben az STI Petőfi Nyomda Kft. részéről. A kávészünetet követően „Mit tehet a csomagolás a termékekért?” címmel Tóth Zoltán termékfejlesztési csoportvezető tartotta meg beszédét.
11 óra magasságában „Ötleteket kínálunk! Nemzetközi csomagoló trendek” néven engedtek bepillantást az STI Design Award 2014 tervezői verseny legjobb pályamunkáiba Claudia Rivinius, az STI Group marketingigazgatója előadásában. Majd Mile Gabriella a Nielsen piackutató Kft. képviseletében „Hol szeretünk és hogyan vásárolni?” címmel árult el hasznos információkat az FMCG és a patikapiac trendjeit illetően. 12:30-tól Fábián Endre ügyvezető igazgató zárta a beszédek sorát. A svédasztalos állófogadást követően pedig 14:00 órai kezdettel „Kora eSTI színházi előadást” tekinthettek meg a Nyomda üzletfelei.