Kezdőlap Régió Magyar sikerek Ukrajnában

Magyar sikerek Ukrajnában

Magyar sikerek Ukrajnában

A KÉSZ Csoport építette a kijevi Procter & Gamble gyárat

Újabb jelentős sikert könyvelhet el a KÉSZ Csoport ukrán leányvállalata, hiszen a napokban befejezték a Procter & Gamble legújabb kijevi gyárának kivitelezési munkálatait.

A KÉSZ fejezhette be a kijevi Procter & Gamble gyár kivitelezés munkálatait. Vállalásuk volt az előző kivitelező által félbehagyott épületrészek helyreállítása, valamint a létesítmény hiányzó részeinek felépítése. Közel egy év alatt sikerült befejezni a 2490 m2-es gyártócsarnokot és a hozzá tartozó 1028 m2-es, kétszintes irodahelyiséget.

A beruházással kapcsolatban Kovács Attila, a KÉSZ Csoport nemzetközi üzletágának vezetője kiemelte: „habár jelenleg az orosz-ukrán helyzet miatt lehet hallani a legtöbbet Ukrajnáról, a jelenlegi gyárátadás is igazolja, hogy szakmai alapon professzionális működés segítségével igenis lehet sikereket elérni, még ilyen nehéz időszakban is.” Hozzátette: „10 éve vagyunk jelen az ukrán piacon, ez idő alatt meghatározó piaci szereplőkké váltunk. Követjük a helyi eseményeket, természetesen minden erőnkkel a jelenlegi feladatainkra koncentrálunk, és reméljük, hogy minőségi munkákkal is segíthetjük a jó magyar-ukrán kapcsolatot.”

A KÉSZ Csoport nagymértékű külföldi szerepvállalásának köszönhetően 2014-től KÉSZ International néven külön üzletág fogja össze nemzetközi cégeiket. Külföldi gyárak, logisztikai központok kivitelezése mellett olyan, kultúrával kapcsolatos és diplomáciai jelentőséggel is rendelkező beruházásokat is építhettek, mint például a magyarországi belorusz nagykövetség. Jelenleg is dolgoznak Oroszországban, Romániában, Ukrajnában, Szerbiában, valamint Fehéroroszországban is. A külföldi szerepvállalást a kecskeméti KÉSZ acélszerkezet gyár is erősíti, hiszen Kecskemétről exportálnak acélszerkezeteket a világ számos pontjára, többek között: Dubaiba, az USA-ba, Chilébe, Németországba, Törökországba és Szaúd-Arábiába is.

A KÉSZ Csoportról:

A KÉSZ 30 évvel ezelőtt gyakorlatilag családi vállalkozásként kezdte meg működését, mára pedig egy igazi holdinggá vált, amely a környező országokat is beleértve több mint 1500 munkavállalót foglalkoztat, árbevétele pedig elérte a 70 milliárd forintot. A KÉSZ Csoport tagvállalatai révén jelen van Magyarországon az építőipari kivitelezés, az építőelem-gyártás, az ingatlanfejlesztés, a létesítmény-üzemeltetés, a flottamenedzsment és a környezetipar területén.

A KÉSZ Holding Zrt. a KÉSZ Csoport vezető társasága, amely összefogja tagvállalatok erőforrásait, és ezeket felhasználva komplex szolgáltatásokat – építőipari kivitelezés tervezéssel, ingatlanfejlesztés, üzemeltetés – tud nyújtani a beruházóknak. A Holding nagy előnye és értéke sok versenytárssal szemben, hogy saját ingatlanokon, saját gépekkel, berendezésekkel, saját fejlesztések révén tudja megvalósítani a legkülönbözőbb létesítményeket, és rendelkezik a fejlesztésükhöz, üzemeltetésükhöz szükséges tapasztalatokkal, eszközökkel is.

A Holding Magyarországon túl a környező európai országokban is kifejti aktivitását. A KÉSZ Csoport építette fel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Sky Court épületét, a Daimler kecskeméti gyárának jelentős épületeit, valamint a KÉSZ volt a kivitelezője a Nemzet Főterének is nevezett budapesti Kossuth tér felújításának. A KÉSZ Csoport 2013-as nagyberuházása a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont is.

További információ: I Pintyőke Marcell I kommunikációs szolgáltatások üzletágvezető | KÉSZ Holding Zrt. I Telefon: +36 1 476 6900 I

Email: [email protected] I web: www.kesz.hu/