Kezdőlap Régió Tanévnyitó a Kecskeméti Regionális Felnőttképzési Központban

Tanévnyitó a Kecskeméti Regionális Felnőttképzési Központban

Tanévnyitó a Kecskeméti Regionális Felnőttképzési Központban
Kecskemét 2014. szeptember 22.
Helyszíne: Kecskeméti Inkubátorház, Kecskemét, Ipoly utca 1/A., III.emeleti nagy előadóterem

2014. október 3-án egyetemi előadásokkal és konzultációkkal indul a második tanév a Kecskeméti Regionális Felnőttképzési Központban. A Központ feladata az egyetemi képzések szervezése mellett a térségben folyó felnőttképzési tevékenység és az ennek keretében végzett oktatási, szakértői, szaktanácsadási, kutatási munka minden eddiginél hatékonyabb összehangolása, a regionális felnőttképzési intézmények, szervezetek, vállalkozások hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerének erősítése. Emellett a Központ több tehetséggondozási és tudománynépszerűsítő programot is indított az elmúlt egy évben. Ezek közé tartozik a népszerű nyugdíjas nyitott egyetem, a Kecskeméti Harmadik Kor Egyeteme is.
A Kecskeméti Inkubátorházban működő Központ a 2014/2015. tanévtől is lehetőséget kínál arra, hogy a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Karának (PTE FEEK) levelező mesterképzési szakokra felvételt nyert hallgatói Kecskeméten is  bekapcsolódhassanak az egyetemi képzésekbe. Ettől a tanévtől az emberi erőforrás tanácsadó, andragógia és kulturális örökség tanulmányok mesterszakokra felvételt nyert levelezős hallgatók kezdhetik meg tanulmányaikat a Központban.
A Kecskeméti Regionális Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Központ ebből az alkalomból sajtótájékoztatóval egybekötött tanévnyitót tart, amelyre tisztelettel meghívjuk Önt és munkatársait. A sajtótájékoztatón egyúttal két együttműködési megállapodás aláírására is sor kerül. A megállapodások célja a Kecskeméten és Bács-Kiskun megyében zajló felnőttképzési programok összehangolása, regionális oktatási projektek kidolgozása, megvalósítása.
Az eseményen részt vettek és felszólaltak a hallgatók és a sajtó jelenlétében:
Mák Kornél alpolgármester, Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata
Dr. Nemeskéri Zsolt dékán, Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás
Fejlesztési Kar
Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető, igazgató, Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar, a Kecskeméti Regionális Felnőttképzési Központ vezetője
Szabics István igazgató, TIT Bács-Kiskun Megyei Egyesülete
Józanné Sipos Etelka igazgató, Mátrix Oktatási Központ

Petrus László  ügyvezető igazgató, Önkonet Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
Tokovics Tamás ügyvezető igazgató, Bács-Kiskun Megyei Angol-Magyar Kisvállalkozási  Alapítvány

DSC_0006gadfhrtgfKICSI DSC_0012gr5ujtzjghfKICSI DSC_0020hrtfKICSI