Kezdőlap Régió A NŐ és a Szépség

A NŐ és a Szépség

A NŐ és a Szépség

Bűbáj Make up_00001 Bűbáj Make up_00002 Bűbáj Make up_00003 Bűbáj Make up_00004 Bűbáj Make up_00005

A hétvége üde színfoltja, kiváló programja volt a Kossuth téren

A kecskeméti Bűbájos Make Up és az EKLÉ női divatáru együttműködésében szombaton egy különleges bemutatót láthatott a város hölgyközönsége. A bemutatón „közülünk egy nő” hölgymodellek mutattak be a szebbnél szebb ruhákat, gyönyörű sminkben. A szervezők hangsúlyozták, hogy dolgozó nők, anyák, egészséges fiatal lányok, és mindennapi asszonyok a modellek! Finom pezsgővel és pogácsával is kedveskedtek a szervezők a vendégek számára.

A ruhák, sminkek nem idegenek, a hétköznapokban is hordhatóak, egyszerűek, csinosak, pénztárcát kímélőek.

Ünnepi és hétköznapi sminkeket és öltözékeket is láthattunk felvonulni.

Az alkalomra jegyeket kellett vásárolni,ám a jegyek hamar elkeltek, így a családias légkörben zajló eseményen körül-belül 30 hölgy lehetett jelen.
A szalon 2014. októberében nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt.
A BŰBÁJOS make up Francia, német, amerikai és olasz termékeket forgalmaz a hölgyek számára, Kecskemét szívében.

Máté Grétával, az üzletben korábban beszélgettünk, aki akkor elmondta, hogy: „Nagyon fontos, hogy többfajta alapozót ajánlunk a hölgyeknek az alapján, hogy melyik a bőrtípusuknak legmegfelelőbb márka és szín. Több fajta árfekvésben, minőségben állnak rendelkezésre a professzionális termékek. A bőrtípustól függően különböző fedőképességű termékeket tudunk ajánlani: van zsíros, általános, vízhiányos bőrre megfelelő palettánk, amelyből elég egy minimális mennyiség. Vannak báziskrémeink sminkalapnak, hogyha valaki nem szereti azt, hogy túl sok smink van rajta. Javasoljuk a smink befejezését követően a fixáló alkalmazását.Rengeteg szájfényünk van, melyből van fényes és matt is. Termékeink között széles körben megtalálhatók korrektorok, szemceruzák, vizes bázisú tus, és rúzs is.
Ha vendéghölgyeink sminktanácsadást vagy sminket szeretnének, azt személyre szabottan javaslunk neki. Globálisan foglalkozunk mindenkivel. Egy kérésünk van, hogy vendégeink előre egyeztetett időpontban látogassanak meg bennünket. (Telefonon is lehet időpontot kérni tőlünk.)
Lehetőség van jelentkezni nálunk úgy nevezett sminkiskoláinkba. Itt 8 főig tudunk vállalni képzést, eddig meg tudjuk tartani a személyes kontaktust. A Vagheggi termékei is megtalálhatóak a polcokon: az Olasz termékcsalád, mely fitokozmetikai termékeket tartalmaz körülbelül 44 éve gyárt környezetbarát termékeket. Nagyon fontos a cég számára, hogy a válogatott hatóanyagok kizárólag biztonságos környezetből származzanak. Ezért maga a hatóanyag gyártás is biztonságos körülmények között zajlik. Magyarországon ez az Olasz cég forgalmazza ezeket a remek minőségű termékeket, amelyeket kizárólag kozmetikusoknak adunk el és így garantálják, hogy szakemberek, szakmai tanácsokkal és tudással együtt értékesítsék a lakosság felé ezzel a hozzáadott értékkel a kozmetikumokat. Mindig akad újdonság a termékek között, melyek teljes körű ápolást biztosítanak. (szemkörnyék ápolók, arcradírok, éjszakai nappali krémek, szérumok.)”
Tege Mariannal, a divatbemutató egyik megálmodójával korbábban arról beszélgettünk , hogy hogyan érzi magát, hogy végre megvalósul régóta tervezett álma. Mik a tapasztalatok, tervek?
„Nagyon boldog vagyok, ez életünk álma, régóta szerettük volna már ezt elérni. Emögött a nap mögött is hatalmas munka áll. A célunk az, hogy átadhassuk eddig megszerzett tapasztalatunkat, tudásunkat megoszthassuk minden vendégünkkel. Szeretnénk, hogy nagyon sok boldog elégedett és gyönyörű nő távozzon tőlünk. Itt mindenki számíthat a segítségünkre, egyetlen egy sminkkészletet sem adunk el tanácsok nélkül. Nem azt szeretnénk, hogy ez egy sima sminkszer üzlet legyen, hanem folyamatosan sminkelünk és emellett bőrápolási tanácsokat adunk, amelyekhez krémeket ajánlunk. Nagyon sok tanácsunk van arra vonatkozólag, hogy hogyan rúzsozzanak a nők, hogyan tegyenek fel szempillaspirált, mert annak is vannak fortélyai. Nem mindegy például, hogy egy szempillaspirált felkenek vagy finoman jobbra- balra mozgatva áthúzom az eszközt, mert dupla annyi lehet a szempillám, hogyha jó technikával dolgozok. Ugyanez előfordul egy jó alapozóval is, mely az arc hibáinak elfedésére szolgál és szemünk színének kiemelésére. Tehát nem mindegy a technika és ezt szeretnénk megtanítani és ezek ismertetése után eladni termékeinket. Régóta tervezzük, hogy az 50-es évekhez hasonló módon-(hisz akkor volt utoljára Magyarországon ez népszerű) egy kis szobában divatbemutatót tartsunk.
Bőrápolási előadásokat szeretnénk tartani, sminkes bemutatókat, meghívni neves sminkeseket, mert úgy gondoljuk, hogy Kecskeméten ez a tevékenység nagy hiányt pótol, hogy a nők napra készek legyenek a smink tudásukban és a bőrápolás területén.

Bűbáj Make up_00006 Bűbáj Make up_00007 Bűbáj Make up_00008 Bűbáj Make up_00009 Bűbáj Make up_00010
Sminkszer boltunkban bőrápolási termékek, alapozók, korrektorok, púderek, pirosítók, spirálok stb…is kaphatók amellett, hogy személyes tanácsadással foglalkozunk. Decemberi programjaink közt szerepel, hogy 3-án, 17 órai kezdettel CHANEL TÉLI SMINKBEMUTATÓ lesz látható a Bűbájos Make Up Szalonban, ahol limitált kiadású Arany és Platina arckrémek és szérumok is megvásárolhatóak lesznek a Vagheggitől. Kézzel készített egyedi ajándékkártyák, és szilveszteri smink meglepetéssel is kedveskedni szeretnénk. Erre az alkalmunkra is előzetes bejelentkezés szükséges lesz (Kossuth tér 5.). Ha el szeretnének bennünket érni a hölgyek, Máté Gréta a 30/32-77-230-as, én pedig a 30-501-00-26-os telefonszámon vagyok elérhető, vagy személyesen a Kossuth tér 5. szám alatt (ahol kolléganőnk is szívesen áll a hölgyek rendelkezésére.)”