Kezdőlap Régió Assis-Trend Alföld Kft.

Assis-Trend Alföld Kft.

Assist-Trend Alföld Kft.
-Cégtörténet

Az Assist-Trend Alföld Kft. egy kis családi vállalkozásként kezdte működését 1991-ben. Akkoriban a vállalkozás fő tevékenységi köre háztartáshigiéniai, egészségügyi termékek és illatszerek forgalmazása volt. A jelenlegi választékunk meghatározása során arra törekedtünk, hogy ügyfeleink igényeit magas minőségi színvonalon, kedvező ár-érték arány megtartásával elégítsük ki. Széles választékban kínálunk higiéniai papír- és HACCP kompatibilis vegyi termékeket, takarítóeszközöket, színkódolt keféket, takarítógépeket az asztal-, konyha-, mosdó-, mosoda-, épület- és személyhigiénia területére.
Termékeink hatékonyabb és szakszerűbb felhasználása érdekében különféle szolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére. Szaktanácsadóink és higiénikusaink segítséget nyújtanak a higiéniai rendszerek tervezésében, kiépítésében, telepítésében. Vállaljuk a felhasználó oktatását, betanítását illetve minőségi kontrollját. Mindezek mellett igyekszünk megoldani a felmerülő higiéniai problémákat, valamint konyhai és mosodai vegyszeradagoló rendszerek telepítésével, karbantartásával, szervizelésével is foglalkozunk.
A 2000 m2-es raktárunkban készleten lévő 4000 fajta termékünket a fejlett értékesítési és logisztikai hálózatunkon keresztül 48 órán belül térítésmentesen házhoz szállítjuk. Magyarországon az Assist-Trend Alföld Kft. HACCP rendszerben jártas, folyamatosan továbbképzett üzletkötői Jász-Nagykun-Szolnok, Békés, Csongrád, Bács-Kiskun, Heves, Pest és Hajdú-Bihar megyében tevékenykednek. Az Alföldi régióban 4500 partner tisztel meg minket rendszeres vásárlásukkal. Törekszünk arra, hogy a régió nagyvállalatainál és egészségügyi intézményeinél teljes körű beszállítók lehessünk.
Cégünk munkáját az ISO 9001 szabvány előírásai szerint végzi. Kiemelt jelentőséget fordítunk a környezetvédelemre és a környezettudatos munkavégzésre, szem előtt tartjuk az ISO 14001 szabvány követelményeit.
A legfőbb célkitűzésünk tehát, hogy szakmailag képzett kollégáink, termékeink és szolgáltatásaink segítségével teljes körű higiéniai megoldásokat nyújtsunk partnereink számára.
Várjuk szeretettel partnereinket illetve leendő vásárlóinkat egy jó hangulatú beszélgetésre 180 m2-es, a legkorszerűbb technikai berendezésekkel és a legújabb modern technológiával felszerelt bemutatótermünkbe!

??????????????????????????????????????????????