Kezdőlap Régió ASSIST-TREND ALFÖLD KFT.-IRODA ÉS BEMUTATÓTEREM MEGNYITÓ ÜNNEPSÉG JÁSZBERÉNY, 2014-11-07

ASSIST-TREND ALFÖLD KFT.-IRODA ÉS BEMUTATÓTEREM MEGNYITÓ ÜNNEPSÉG JÁSZBERÉNY, 2014-11-07

ASSIST-TREND ALFÖLD KFT.-IRODA ÉS BEMUTATÓTEREM MEGNYITÓ ÜNNEPSÉG
JÁSZBERÉNY, 2014-11-07

Konyhahigiénia, mosdó-és textilhigiénia, asztalhigiénia, épülethigiénia? A válasz: Assist-Trend Alföld Kft.!

Jászberényben jártunk a mai napon az új, 180 m2-es, a legkorszerűbb technikai berendezésekkel és a legújabb modern technológiával felszerelt bemutatóterem átadási ünnepségén.
Terjéki-Bató Adrienn, az Assist-Trend Alföld Kft. értékesítési vezetője köszöntötte a vendégeket. Az eseményen jelen volt: Pócs János, a Jászság országgyűlési képviselője, Dr. Szabó Tamás, Jászberény polgármestere, a környező települések polgármesterei, a képviselőtestületi tagjai, cégvezetők, intézményvezetők, barátok, kollégák.

Simon György, az Assist-Trend Alföld Kft. ügyvezetője, egyben tulajdonosa köszöntötte rövid beszédében a meghívottakat, mutatta be vállalkozásukat. Elmondta, hogy az Assist-Trend Alföld Kft. kis családi vállalkozásként kezdte működését 1991-ben. A vállalkozás fő tevékenységi köre háztartáshigiéniai, egészségügyi termékek és illatszerek forgalmazása volt. A jelenlegi választékuk meghatározása során arra törekedtek, hogy ügyfeleik igényeit magas minőségi színvonalon, kedvező ár-érték arány megtartásával elégítsék ki. Széles választékban kínálnak higiéniai papír- és HACCP kompatibilis vegyi termékeket, takarítóeszközöket, színkódolt keféket, takarítógépeket az asztal-, konyha-, mosdó-, mosoda-, épület- és személyhigiénia területére. Termékeik hatékonyabb és szakszerűbb felhasználása érdekében különféle szolgáltatásokkal állnak partnereik rendelkezésére. Szaktanácsadóik és higiénikusaik segítséget nyújtanak a higiéniai rendszerek tervezésében, kiépítésében, telepítésében.

A 2000 m2-es raktárukban készleten lévő 4000 fajta terméküket a fejlett értékesítési és logisztikai hálózatukon keresztül 48 órán belül térítésmentesen házhoz szállítják. Magyarországon az Assist-Trend Alföld Kft. HACCP rendszerben jártas, folyamatosan továbbképzett üzletkötői Jász-Nagykun-Szolnok, Békés, Csongrád, Bács-Kiskun, Heves, Pest és Hajdú-Bihar megyében tevékenykednek. Az Alföldi régióban 4500 partnerük, rendszeres vásárlójuk van.
Munkájukat az ISO 9001 szabvány előírásai szerint végzik. Kiemelt jelentőséget fordítanak a környezetvédelemre és a környezettudatos munkavégzésre, szem előtt tartva az ISO 14001 szabvány követelményeit.
A legfőbb célkitűzésük, hogy szakmailag képzett kollégáik, termékeik és szolgáltatásaik segítségével teljes körű higiéniai megoldásokat nyújtsanak partnereik számára.

Simon György kiemelte: várják partnereiket, leendő vásárlóinkat egy jó hangulatú beszélgetésre 180 m2-es, a legkorszerűbb technikai berendezésekkel és a legújabb modern technológiával felszerelt bemutatótermünkbe!
Beszédje zárásaként fontosnak tartotta még elmondani, hogy idézem:
„Sokan kérdezték tőlem beszélgetések során, hogyan tudjuk megtartani pozíciónkat ebben a válságos időben, hogyan tudunk eredményeket elérni, hogyan tudunk évről évre fejleszteni? Azt gondolom, hogy az élethez való pozitív hozzáállás, a kitartó és következetes munka, a tiszta erkölcs, és mások tisztelete elengedhetetlen mindehhez. Egy örök igazságot tartok szem előtt a munkám elvégzése során: aki küzd, az veszíthet is,- aki nem küzd, az már eleve veszített!
Azonban mindez nem jöhetett volna létre a feleségem, a családom, a kollégák és az ügyfelek nélkül, akiknek ezúton is szeretnék köszönetet mondani. Gondolatsor zárszavaként szeretném még elmondani: büszke vagyok arra, hogy vállalkozásunk az elmúlt 21 év során folyamatosan fejlődött. Az elmúlt 10 év alatt a forgalmunk négyszeresére nőtt. Létszámállományunk évről évre növekszik, a kezdeti kétfős vállalkozás immáron 30 fős céggé nőtte ki magát. Gépparkunk is fejlődő tendenciát mutat. Raktár és eszközkapacitásunkat a vevői igények szerint bővítjük. Ez bizonyítja a 10 éve elkezdett építkezésünk is, aminek a végeredménye ez a 180 m2-en kialakított 12 férőhelyes értékesítési rész és a 180 m2-es bemutatóterem, amiért tulajdonképpen most összegyűltünk és az Önök jelenlétében hivatalosan is birtokba vesszük.”

Simon György beszédét követően Pócs János, Országgyűlési Képviselő köszöntötte a vendégeket, aki beszédében felhívta a figyelmet arra, milyen fontos, hogy hazai termékek vásárlásával támogassuk a magyar ipart.

Dr. Szabó Tamás, Jászberény polgármestere szintén köszöntötte a vendégeket. Büszkén mondta el: boldogsággal tölti el, hogy egy 21 éves cégnek milyen mértékben és ütemben sikerült bővítenie a termékek számát és a szolgáltatás színvonalát, számos munkahelyet teremtve tevékenységével, hiszen a kezdetben 2 fős kis vállalkozásnak ma már 30 főt számláló tagja van.

Az ünnepélyes szalagátvágás előtt pár perces sétát tettek a megjelentek, (a raktárbejárás következett, ahol a vendégek megtekinthették a három raktárépületet, betekintést nyerhettek a benne található termékek közé.)

Ezt követően, az irodaépület bejáratához visszaérkezve Greutter György Atya felszentelte az új épületet.

Mielőtt a vendégek megtekinthették az új épületet, Igazgató Úr, Dr. Szabó Tamás Úr és Pócs János Úr közösen átvágták az ünnepi nemzeti színű szalagot, ezzel megnyitva az épületet.

A földszinti irodák megtekintése után a vendégek az emeleti bemutatóterembe fáradtak, ahol pezsgős koccintást követően fogyaszthattak a felszolgált ételekből, desszertekből, italokból. A beszélgetés és falatozás mellett lehetőség nyílt a kiállított termékek megtekintésére, megismerésére is.

Assis-Trend_00001 Assis-Trend_00002 Assis-Trend_00003 Assis-Trend_00004 Assis-Trend_00005 Assis-Trend_00006 Assis-Trend_00007 Assis-Trend_00008 Assis-Trend_00009 Assis-Trend_00010