Kezdőlap Régió Átadták az Assist-Trend Alföld Kft. új, impozáns irodaépületét

Átadták az Assist-Trend Alföld Kft. új, impozáns irodaépületét

Átadták az Assist-Trend Alföld Kft. új, impozáns irodaépületét

 

Assist-Trend – A magyar higiéniai szolgáltató

 

Az 1993-ban alapított higiéniai papír- és vegyi termékeket, takarítóeszközöket, valamint takarítógépeket kínáló, forgalmazó Assist-Trend Alföld Kft. történetének újabb fontos mérföldkövéhez érkezett, miután november 7-én, ünnepélyes keretek között, illusztris vendégek jelenlétében került átadásra a cég impozáns irodaháza és bemutatóterme.

A cég példája kiváló illusztráció arra, hogy az élethez való pozitív hozzáállással, kitartó és következetes munkával, tiszta erkölccsel, és mások iránti tisztelettel lehet sikeresen fennmaradni. A cégvezető vezérelve – „aki küzd, az veszíthet is, aki nem küzd, az már eleve veszített” – pedig predesztinálja a vállalkozást a további eredményes működésre.

 

A cég HACCP rendszerben jártas, folyamatosan továbbképzett üzletkötői Jász-Nagykun-Szolnok, Békés, Csongrád, Bács-Kiskun, Heves, Pest és Hajdú-Bihar megyében tevékenykednek, s ebben a régióban immár 4500 partner tiszteli meg rendszeres vásárlásával a vállalkozást. Az Assist-Trend Alföld Kft. a 2000 m2-es raktárában készleten lévő közel 4000 fajta termékét a fejlett értékesítési és logisztikai hálózatán keresztül 48 órán belül térítésmentesen szállítja házhoz.

A cég legfőbb célkitűzése, hogy a szakmailag képzett kollégáik, termékeik és szolgáltatásaik segítségével teljes körű higiéniai megoldásokat nyújtsanak partnereik számára és hosszú távon a térség higiéniai szolgáltatója lehessenek, valamint ügyfeleink igényeit magas minőségi színvonalon, kedvező ár-érték arány megtartásával elégítsék ki.

 

Simon György, az Assist-Trend Alföld Kft. ügyvezetője, tulajdonosa az ünnepi köszöntőjében büszkén említette meg, hogy vállalkozás az elmúlt 21 év során folyamatosan fejlődött: az elmúlt 10 évben a cég forgalma négyszeresére nőtt, a létszámállomány szintén évről évre nő, és a géppark alakulása is fejlődő tendenciát mutat. A raktár és eszközkapacitásukat a vevői igények szerint bővítik, amit bizonyít a 10 éve elkezdett építkezés is, aminek a végeredménye a 180 m2- en kialakított 12 férőhelyes értékesítési rész és a 180 m2-es bemutatóterem.

A jeles eseményt megtisztelte jelenlétével Pócs János, országgyűlési képviselő, aki ünnepi beszédében arra hívta fel a figyelmet, hogy milyen fontos, hogy hazai termékek vásárlásával támogassuk a magyar ipart.

Dr. Szabó Tamás, Jászberény polgármestere kiemelte, hogy boldogsággal tölti el, hogy egy 21 éves cégnek milyen mértékben és ütemben sikerült bővítenie a termékei számát, a szolgáltatás színvonalát, számos munkahelyet teremtve tevékenységével, hiszen a kezdetben 2 fős kis vállalkozásnak ma már 30 főt számláló tagja van.

Az ünnepi köszöntőket raktárbejárás követte, ahol a vendégek megtekinthették a három raktárépületet, betekintést nyerhettek a benne található termékek közé.

Ezt követően Greutter György káplán felszentelte az új épületet, majd Simon György, Dr. Szabó Tamás és Pócs János közösen átvágták az ünnepi nemzeti színű szalagot, ezzel megnyitva az épületet.

A földszinti irodák megtekintése után a vendégek az emeleti bemutatóterembe fáradtak, ahol pezsgős koccintást követően fogyaszthattak a különleges gasztronómiai remekművekből. A kötetlen beszélgetés és falatozás mellett lehetőség nyílt a kiállított termékek megtekintésére, megismerésére is.

Assis-Trend_00001 Assis-Trend_00002 Assis-Trend_00003 Assis-Trend_00004 Assis-Trend_00005 Assis-Trend_00006 Assis-Trend_00007 Assis-Trend_00008 Assis-Trend_00009 Assis-Trend_00010