Kezdőlap Régió Decembertől kiadóak a felújított homokbányai bérlakások

Decembertől kiadóak a felújított homokbányai bérlakások

Tennivalóban bővelkedő hónapok ál­lnak a KIK-FOR Kft. szakembergárdá­ja mögött, mert a csoport idén számos ön­kormányzati intézménynél vett részt a beruházásokban, illetve végzett felújítá­si munkálatokat. Ezenkívül lényegesen aktívabb vállalkozói tevékenységet is folytattak a cég munkatársai, mint a korábbi években. A homokbányai Téglás utcai 60 lakás rekonstrukció­ja olyan referencia munkája lehet KIK­FOR Kft-nek, ami a jövőben még inkább fel­lendítheti a céget.
Igyekeztünk megnyerni olyan munká­kat is, amelyek végrehajtása kedvező eredménnyel kecsegtet. Ezen feladatok közé tartozik az idei esztendő legnagyobb kihívása, a homokbányai lakások felújítása, ahol már javában zajlanak a tényleges munkálatok – nyilatkozta Minda Imre László ügyvezető igazgató.
A Kecskeméti Főiskola és az önkormányzat a tulajdonában lévő épületeket sorban újítja fel, így megkezdődött az egész terület revitalizációja. A cégünk tulajdonában lévő, Téglás utcában található ingatlanok közül a KIK-FOR Kft. 60 lakást újít fel.
Az elkészülő lakások minden tekintetben megfelelnek majd az egyre szigorúbb építési követelményeknek. A munkák során többek között megvalósul a tetőszerkezet teljes cseréje, szigetelése, a teljes közmű bekötése, valamint megtör­ténik a területrendezés.
Azt tervezzük, hogy az 1. lépcsőházban található, teljes mértékben felújított lakásokat még idén bérbe adjuk, mi­vel az ingatlanok december végére beköltözhető állapotba kerülnek. Minden lakáshoz külön kijelölt parkoló, – elkerített területen – a gyermekek számára hinta, csúszda, és különböző játékokkal felszerelt tér áll rendelkezésre.
A lakások ár-érték aránya nagyon kedvező, ráadásul jó közlekedéssel, zöldövezeti területen kínáljuk azokat. Az egyenként 45 négyzetméteres, másfél szobás lakások iránt érdeklődők már mostantól jelezhetik az igényeiket. Érdemes minél hamarabb jelentkezni, mert, aki választa­ni szeretne, hogy hányadik emeleti, illetve melyik oldalra néző lakás­ba költözne, jobban teszi, ha időben lefoglalja a bérelni kívánt ingatlant. A 2. és 3. lépcsőházban a belső munkálatok pedig majd tavasszal folytatódnak.
A célunk, hogy a kivitelezést ellátó szakembereink mindig a megrendelők megelégedésére, minél magasabb színvonalon, és a legrövidebb határidővel végezzék el a feladatait, teljesítsék a megbízásaikat.
Érdeklődni: Tel.:06-76/487-522 (9-es mellék)

KIK-FOR adatoook_kicsi